To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - ~net :)

potek - Pon 08 Sty, 2007 15:50

zastanawiam się czy będzie trzeba coś podpisać, przyślą coś z rachunkiem? Czy po prostu zwiększą speeda :P
nappy - Pon 08 Sty, 2007 16:07

WEGier napisał/a:
tiop napisał/a:
Trel napisał/a:
nie... oni zwiekszaja to tylko od lutego do kwietnia...,

znakomita umiejetnosc czytania ze zrozumieniem

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Trel napisał/a:
omg O_o to prosze niech ktos na pisze jak to jest!

Trel, proszę - może jednak odpuść sobie internet do czerwca? Jeden taki user neostrady mniej, jeden człowiek uratowany :x . W gim. chyba jeszcze uczą pisania i czytania ze zrozumieniem nie?

domeztoz - Pon 08 Sty, 2007 17:03

od dzisiaj mial byc 1mb a ja nie odczulem tego jeszcze...
nowik - Pon 08 Sty, 2007 17:30

domeztoz napisał/a:
od dzisiaj mial byc 1mb a ja nie odczulem tego jeszcze...

Cytat:
Począwszy od 8. stycznia użytkownicy neostrady tp będą mieli podniesioną prędkość przy zachowaniu tej samej ceny. Proces ma zakończyć się 8. kwietnia.

Akcja obejmie abonentów, którzy na dzień 7. stycznia posiadają umowy terminowe, do zakończenia których pozostało co najmniej 14 dni. Zwiększona prędkość będzie świadczona w ramach możliwości technicznych do końca umowy terminowej, uprawniającej abonenta do objęcia akcją.

Akcja nie obejmie klientów, którzy w dniu zwiększenia prędkości korzystają z następujących usług/produktów:
• neostrada plus,
• program edukacja z internetem tp,
• neostrada tp 6 Mb/s,
• multipakiet tp,
• promocji neostrada tp na godziny.

Cytat:
skoro tak jest napisane to zwieksza.

mysl troche : d

Cytat:
znakomita umiejetnosc czytania ze zrozumieniem

foXx - Pon 08 Sty, 2007 20:19

To ja mam do Was pytanko:

Netia w technologii Wimax czy TP ? bo mam te dwa nety do wyboru, bo mój aktualny (www.bialnet.com.pl) to jedno wielkie GÓ...... i na dodatek płace 85zł za 512 bezprzewodową :/

potek - Pon 08 Sty, 2007 20:55

ja mam neo 512 i chwale sobie, dobrze chodzi nie rozłącza się. O netii nic nie wiem bo u mnie w mieście nie ma netii wiec się nie wypowiem
Rider - Wto 09 Sty, 2007 10:10

Ja mam neta w Dialogu 1 mega i nienarzekam pingi raczej dobra są :) Co prawda dużo płace za niego (chyba 110zł nie wiem dokładnie bo nie ja płace rachunki :D ) ale już mam opcje żeby przejść do osiedlówki gdzie jest 1/1 i zdecydowanie taniej (90 zł) i chyba skożystam :D
WEGier - Śro 14 Lut, 2007 13:45

odgrzebe bo nie chce zakładać nowego ...

mam problemy z netem i to straszne - jest niestabilne, ping mi skacze od 30 do 120/150 a czasem do 400 - nie mam siły już do swojego admina bo on już sam nie wie co jest. CS jest kochany, z WoW, Lineage i innymi nie ma problemów tylko CS taki wymagający. Zwracam się do kogoś z was kto używa neta z kablówki <netii nie założe bo nie mam telefonu i miec nie będe, a żeby założyć dla samego neta to nie chce mi się>. Napiszcie jaki jest? Czy jest stabilny? I najważniejsze jak w CS jest

ROSOMAK - Śro 14 Lut, 2007 14:06

WEGier napisał/a:
odgrzebe bo nie chce zakładać nowego ...

mam problemy z netem i to straszne - jest niestabilne, ping mi skacze od 30 do 120/150 a czasem do 400 - nie mam siły już do swojego admina bo on już sam nie wie co jest. CS jest kochany, z WoW, Lineage i innymi nie ma problemów tylko CS taki wymagający. Zwracam się do kogoś z was kto używa neta z kablówki <netii nie założe bo nie mam telefonu i miec nie będe, a żeby założyć dla samego neta to nie chce mi się>. Napiszcie jaki jest? Czy jest stabilny? I najważniejsze jak w CS jest

Ja mam neta z kablowki nic rewelacyjnego jezeli chodzi o predkosc bo jedyne 30 kb/s ale jezeli chodzi o Csa to sam widzisz na bydzi ping w godz. 15-22 60 a jak jest mniejsze obciazenie to 35-50. Na innych serwerach mam nizsze pingi ale to wiadomo provider.Moj dostawca dba o to aby nie byla przeciazona siec maja spory zapas jezeli dochodzi uzytkownikow oni dokladaja lacza .Reasumujac: u mnie w miescie jest gites najlepiej popytaj ludzi od siebie z miasta.

P.S 1

Pozdro madziarku :jezyk:

Dzejms - Nie 06 Maj, 2007 19:14

Teraz to i my mamy ten sam problem. 30.06 kończy się nam umowa na 2MB Neo. Dotąd płaciłem 73 zł przez 24 miesiące. Teraz chcą 126 zł przez 24 miesiące. :/
Myślę wziąć Chello 5Mb. http://www.upc.pl/internet/uslugi Co myślicie?... Jakie macie zdanie o UPC i Chello?