CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prośba o admina // Aqq
Sinecod - Sob 22 Gru, 2007 10:58
kostas napisał/a:
Jestem na tak. Jeszcze nie miałem z tym użytkownikiem problemów pomijając fakt, że nie lubie jak mnie zabija.
Niewiedza jest blogoslawienstwem .. DAC AKUKU ADMINA Puma - Sob 22 Gru, 2007 13:58 Tak )x0x - Śro 26 Gru, 2007 13:49 więc co z tym admem dla niego chłopak się stara i może on coś zmieni, czego boją\nie chcą\nie mogą zmienić inni admini WOJTAS - Śro 26 Gru, 2007 14:19 co on moze zmienic wez ty mi powiedz co da co niektorym przeciez bez powodu dac nie moze zreszta prawie kazdy admin ma FLAGE BAN z ktorej moze korzystac i aqq tu nic nie zmieni...
btw. dziwne podejscie ciasteczkowy - Śro 26 Gru, 2007 14:22 Jeśli tak długo nie ma odpowiedzi to znaczy że trwa u nas dyskusja...
odpowiedź będzie jak będzieROSOMAK - Śro 26 Gru, 2007 14:44
ciasteczkowy napisał/a:
Jeśli tak długo nie ma odpowiedzi to znaczy że trwa u nas dyskusja...
odpowiedź będzie jak będzie
a nad czym tu dyskutowac wiekszosc chce gostka na adma wiec nie kumam nad czym tak dyskutujecie Adminom z nazwy podziekowac i dac flage tym co graja i tyle .
Pozdropotek - Śro 26 Gru, 2007 15:52 jestem na tak, zawsze lubiłem goscia teczufka - Śro 26 Gru, 2007 23:15 Po 'chwili' namyslu, admina przyznano.
Szczegoly u mnie na GG/PW