CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - ~net :)
Trel - Wto 08 Maj, 2007 18:12 maj kuzyn ma i zazdroszcze mu jak cholera : x
ja nie moge bo upc nie ma w wlkp : o
szkoda bo mozna miec naprawde fast net za niska cene. Ja tam to polecam, ale nie mam wiec nie moge powiedziec ze nie ma wad. Jakis tydzien uzywalem i jak dla mnie net pierwsza klasa.
pzdrsiatkarz - Wto 08 Maj, 2007 18:28 UPC to miodzio zero stresu... nawet zalegalem z oplata przez 2 miechy i tlyko mi esa wyslali polecam! jedyna wada jaka zalwazylem to sa minimalne przeciazenia od 15-18 (prawie niezauwazalne)
ja mam chello light
mialem za to awarie routera gdzies tutaj i byly nocami problemy z netem ale zakladam ze to zdarzenie losowe i kazdemu prowiderowi moze pasc siec rotfl
ogolnie to w porownaniu do neo to chello to niebo! potek - Wto 08 Maj, 2007 18:34 słyszałem że kablówkę trzeba mieć do chellow to prawda?siatkarz - Wto 08 Maj, 2007 18:40 wszystkie uslugi rozlaczne sa... kazda konfiguracja jest mozliwaqBert - Wto 08 Maj, 2007 19:02
siatkarz napisał/a:
UPC to miodzio zero stresu...
pogadaj z morbidem w takim razie...siatkarz - Śro 09 Maj, 2007 01:42 wiem co morbid sadzi o sowoim UPC ;p najlepiejdla dzejmsa jakby ktosz bydzi sie wypowiedzialUczulony` - Czw 30 Kwi, 2009 12:25 odswiezam temacik , u mnie na zadupiu to chyba tylko netia , dialog i tpsa
tylko czy czasem dialog i netia nie opieraja swojej sieci na tpsa ?
ktos ma netie , umie cos powiedziec an ten temat ?WOJTAS - Czw 30 Kwi, 2009 13:02 netia ma oll na tych samych laczach co tepsaUczulony` - Czw 30 Kwi, 2009 14:06 to co jestem skazany na tpsa ?
bo dialogu mi sie niechce brac :Fwzr - Czw 30 Kwi, 2009 14:12 uczulony pajacu weź KABLÓWKE ona ma internet w pip lepsza od TPSA, na dodatek pingi po 20 - 10