Witam .. chcialem prosic o odbanowanie na bydzi TP poniewaz lubialem ten serwer i lubialem na nim grac tylko zdazylo mi sie kilka wybrykow .. mysle ze przez ten czas jak mialem bana wydoroslalem i sie nauczylem czegos wiecej .. jakbyscie mogli to prosze o unbana na okres probny tydzien lub 2 tygodnie .. od czasu kiedy dostalem bana przemyslalem to wszystko i mysle ze teraz juz nie bede odwalac takich akcji typu wyzywanie , zabijanie itp itd ..
dziekuje , Pozdrawiam ..
SID: STEAM_0:1:13820829
Ostatnio zmieniony przez ErwiN Wto 13 Sty, 2009 12:06, w całości zmieniany 1 raz
Historia lubi się powtarzać (co już nieraz miało miejsce) więc... IMO nie warto.
_________________ Pozdrawiam, Bo$s
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
no ale czlowiek wkoncu uczy sie na bledach prawda? czy nie warto mi dac tej 1 szansy?
skad wiecie ze sie nie zmienilem i nie jestem taki jaki bylem?
ja jestem taki ze najpierw cos zrobie a pozniej mysle nad tym co zrobilem .. teraz sie staram myslec zanim cos zrobie ..
EDIT : Wiec co w zwiazku z tym ?
Ostatnio zmieniony przez ErwiN Wto 13 Sty, 2009 12:14, w całości zmieniany 1 raz
no ale czlowiek wkoncu uczy sie na bledach prawda? czy nie warto mi dac tej 1 szansy?
skad wiecie ze sie nie zmienilem i nie jestem taki jaki bylem?
ja jestem taki ze najpierw cos zrobie a pozniej mysle nad tym co zrobilem .. teraz sie staram myslec zanim cos zrobie ..
EDIT : Wiec co w zwiazku z tym ?
człowiek uczy się na błędach.. ale ich nie powtarza! a Ty widze nie pierwszy raz poszalałeś. Sory, ale jak chcesz botowac to ustaw sobie serwa lanowego i bij boty u nas nie ma miejsca dla plebsu
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Wto 13 Sty, 2009 14:53
paszoł won
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana