Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Wto 13 Sty, 2009 23:00
milcz miejscowy chlopcze
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Wto 13 Sty, 2009 23:03
ja wychodze
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Hymmm mysle ze slub do niczego nie prowadzi;] ja tam wole jak narazie zyc "na kocia lape". Za jakis czas zobaczymy Narazie tak planujemy za rok a co z tego wyjdzie to sie okaze
_________________ Każdy ponad każdym ? skur**syn
- innego traktuje jakby był niczym,
wszyscy najmądrzejsi ? je**ni
- myślą chyba, że są wybrańcami...
wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów.
no tak jest lepiej. puma dobrze mówi. ^^
Bo wtedy faceci się cały czas starają... a jak po ślubie się jest to już nie mają się o co starać Takie moje zdanie
Klan: botland
Wysłany: Śro 14 Sty, 2009 20:34
oLKa napisał/a:
no tak jest lepiej. puma dobrze mówi. ^^
Bo wtedy faceci się cały czas starają... a jak po ślubie się jest to już nie mają się o co starać Takie moje zdanie