CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Biurko i fotel pod komputer - porady i pytania
Autor Wiadomość
Bo$s

Wysłany: Pią 16 Sty, 2009 14:39   

Drukarka pod biurkiem to najbardziej poroniony pomysł jaki widziałem :] Wiem bo mam takie coś, drukarka stała tam tydzień ;) Żeby cokolwiek zrobić z drukarką trzeba odsuwać krzesło, nurkować itd. Obecnie służy mi jako podnóżek, nawet wygodny. :]

Osobiście polecę Ci biurko rogowe. W cholerę miejsca na nim i komfort jakiego nie zaznasz przy zwykłym biurku.

Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.

bamc

Wysłany: Pią 16 Sty, 2009 15:20   

WEGier napisał/a:
ale jak nie wysuwana połka i monitor na wprost to oczy mu do dupy zejdą ... chyba że zrobi sobie podwieszany monit na scianie i odsunie biurko .... nie moge znalesc ale chyba min. 70cm powinno byc ekran od oczu bo inaczej j.w.
jeśli mówisz o CRT, z LCD nie ma takich problemów

ritarded l.

Klan: FTS
Dodatkowy Nick: VorteX^^
Wysłany: Pią 16 Sty, 2009 15:38   

od razu powiem, ze pozycja wyprostowana przy kompie to bzdety.

najwygodniejsza i najzdrowsza jest pozycja 120* odchylenia, tak prawie lezac, wtedy nie obciaza sie kregoslup. starczy tez zeby monitor byl na poziomie oczu przy tkaej pozycji.

w0mbat

Wysłany: Pią 16 Sty, 2009 20:27   

dmz najlepszym biurkiem bedzie TO wszystko sie na nim zmieści i na nogi sporo miejsca. Mam podobny i za nic bym go nie zamienił :lol: a co do fotela - mam starsza wersje tego http://www.jysk.pl/120/122/3629900/a/catalog juz od 5 lat i nie nazekam. fakt dupsko sie pszykleja, regulacja tylko góra-dół ale ułorzysz sie na nim jak tylko chcesz i do grania i do filmu nawet przy wódce nieźle sie spisuje. Ale to tylko moja propozycja fotel sam musisz wybrac ale co do biurka to tylko cos w taki desen jak pokazalem :P

Uczulony`
SteamBans Member

Dodatkowy Nick: nedlee
Wysłany: Pią 16 Sty, 2009 22:08   

http://img511.imageshack....dsc02522ws4.jpg
http://img413.imageshack....dsc02521jd5.jpg
http://img81.imageshack.u...dsc02520rn0.jpg

i teraz tlumacze zamieszczone obrazy 2 pulpity na 2 szafeczkach jeden jest wyzej tam gdzie mycha jedyne co mnie boli to plecy nie wiem czemu. Zaprojektuj sobie cos i zmontoj w robocie nie ma sensu kupowac biurka i go przerabiac.

F*** Tomorrow, Live Today,
Forgot yesterday and Just Play.
Ostatnio zmieniony przez Uczulony` Pią 16 Sty, 2009 22:09, w całości zmieniany 1 raz  

WEGier

Klan: na drzewie :)
Wysłany: Pią 16 Sty, 2009 22:43   

buahahhahahaah ile "przysmaków" hahahah i ty się dziwisz że nie masz wstępu na stołówkę adminowską? BO SIĘ NIE MIEŚCISZ W MUNDUREK ADMINA! hahahahahahah
idziesz ze mną na diete cud

Uczulony`
SteamBans Member

Wysłany: Pią 16 Sty, 2009 22:45   

ta z kapusty kiszonej ? nie dziejkuje , po za tym ciezko pracuje musze miec energie :P

domeztoz

Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Pią 16 Sty, 2009 23:16   

bamc napisał/a:
Nic pod nogami zadnych polek nic. Najlepiej zeby wogole tego wzmocnienia z tylu biurka nie było, ale to nie mozliwe ze wzgledów konstrukcyjnych.

mozna lolu nieczytaty

uczul czemu pc stoi przy kaliferze? grrrubazzz :rotfl2:

Wgr komentarzy nie czytalem chodzi mi o modele. wcale nie powiedziane, ze u nich bede kupowal. raczej dalej przystaje nad pierwszym linkiem.

nie chcialem robic oddzielnego topicu ale jakos samo z siebie wyszlo. co do biurka to kierowalem sie wlasnie glebokoscia... [750mm wys x 1350mm szer x 600mm gł] wys nie jest taka wazna bo z zalozenia fotel bedzie z regulacja.

lower sam sie rozkracz

http://www.youtube.com/wa...Y_NQZyBc3g&NR=1
Ostatnio zmieniony przez domeztoz Pią 16 Sty, 2009 23:22, w całości zmieniany 2 razy  

bamc

Wysłany: Pią 16 Sty, 2009 23:18   

domeztoz napisał/a:
bamc napisał/a:
Nic pod nogami zadnych polek nic. Najlepiej zeby wogole tego wzmocnienia z tylu biurka nie było, ale to nie mozliwe ze wzgledów konstrukcyjnych.

mozna lolu nieczytaty

uczul czemu pc stoi przy kaliferze? grrrubazzz :rotfl2:

ja mowie o biurko a nie o stole.. wiec nie mozna pauo bo Ci sie scianki boczne rozkracza !

Uczulony`
SteamBans Member

Wysłany: Sob 17 Sty, 2009 00:36   

[ Dodano: Sob 17 Sty, 2009 00:36 ]
Cytat:
uczul czemu pc stoi przy kaliferze? grrrubazzz

a gdzie ma stac na parapecie ? no tam mam miejsce :D

z reszta ten 1 ghz to sie grzeje jak ruskie zelasko

Ostatnio zmieniony przez Uczulony` Sob 17 Sty, 2009 00:38, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu