mam takie pytanko , chodzi o to, że mam LIVEBOXA oraz do tego 3 kompy podłączone przez WiFi, no i czy LIVEBOX moze słuzyc jako router, i czy ja moge mieć taką sieć w chacie, że będe mógł ze swojego kompa przeciągnąć pliki udostępnione od siostry z laptopa, do tego czy da rade przez tego liveboxa mozna jakoś zrobić drukarkę sieciową
ps. FORMAT C: jest tutaj niepotrzebny
Ostatnio zmieniony przez wzr Wto 20 Sty, 2009 19:31, w całości zmieniany 1 raz
Dodatkowy Nick: x0x :p
Wysłany: Wto 20 Sty, 2009 19:35 Re: LIVEBOX
wzr napisał/a:
czy ja moge mieć taką sieć w chacie, że będe mógł ze swojego kompa przeciągnąć pliki udostępnione od siostry z laptopa, do tego czy da rade przez tego liveboxa mozna jakoś zrobić drukarkę sieciową
LIFEBOX to router tylko ma jakaś tam ograniczona ilosc mozliwych wifi do podłączenia (nie pamietam juz ile ale chyba 3) tylko ze jest lipny strasznie jak na router
LIFEBOX to router tylko ma jakaś tam ograniczona ilosc mozliwych wifi do podłączenia (nie pamietam juz ile ale chyba 3) tylko ze jest lipny strasznie jak na router
Wysłany: Śro 21 Sty, 2009 10:12
Można, ale z liveboxa to taki router jak z malucha cabrio samochód. Dlaczego? Ubogie możliwości konfiguracji, słaby zasięg, nieraz problemy ze stabilnością. Lepiej kupić jakiś router, koszt ~150zł.
_________________ Pozdrawiam, Bo$s
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.