pierwszy modo odpada - najczęściej autorzy zdjęć do katalogów starają się przekłamać rzeczywistość i przedstawić coś "piękniej" jak oferty wakacji lub hoteli ... i jeżeli tak zrobił autor tego fotela to nawet nie chcę wiedzieć jak to wygląda naprawdę ... żenua nie fotel. Gwarantuje mu że po roku będzie wyglądał jak kupa i będzie pokrzywiony a do tego gwarancja spoconej dupy i bólu pleców - bezcenne
Drugi jak za tą kasę jest nawet nie zły ... tylko będziesz miał mokro w majtach
Trzeci nawet fajny ale jakoś tak wygląda wywrotnie ... ten pałąk z kółkami jakiś siakiś takiś zbyt mały do góry a góra jakoś taka pochylona za bardzo ... ale można ją przechylić i zablokować .... i do tego oczywiście wet wet wet
czwarty ostatni jako jedyny ma wersje mniej pocącą się ale tak jak wyżej - ta sama kiepska na oko konstrukcja
aha i najważniejsza rzecz - podłokietniki - zawsze pierwsze się psują/wyrabiają w miejscu montażu w tych tańszych fotelach. Np w fotelu numer 4 są montowane tylko w 2 miejscach i to koło siebie ... LIPA PANIE
EDIT : zapomniałem dodać - ja bym brał z tych 4 drugą propozycje najtańszą
EDIT2 : nie edytujcie po długim czasie jak ktoś już postował bo sie ucieka info
Ostatnio zmieniony przez WEGier Wto 20 Sty, 2009 12:20, w całości zmieniany 1 raz
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Wto 20 Sty, 2009 13:15
wam to dogodzic... jutro dam 30 linkow i zobaczymy.
ale i tak thx za opinie poszukam jeszcze. naprade jest ciezko cos znalezc. i wlasnie szukam bez skory pod dupe ale jak juz znajde to cos innego mi w nim nie pasuje.
zwroccie uwage, ze na aukcji sa 2 fotki... pierwsza to fotel z podlokietnikami i chromowana stopa na kolkach, na drugiej jest plastikowa stopa i nie ma podlokietnikow, wiec czuje tu przekret... no i wg ustawy o szczegolnych warunkach sprzedazy konsumenckiej, gwarancja powinna byc na 2 lata a nie na rok. jeszcze koszt przesylki... czemu taki wysoki?
ty no rzeczywiście ale jaja ..... a z gwarancją to może być jeszcze rok czasu .... jakiś tam przepis jest na to i wykorzystują ...... chociaż gwarantuje Ci że i tak i tak nic nie zdziałasz z reklamacją : urok allegro ... poza Barciany PŁN/WSCH a Zielona POŁ/ZACH .... poza tym zerknij sobie komenty kolesia ... normalnie żenua
a z tym real photo - good idea bo cinkciarze daja fotosy katalogowe