Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Sob 24 Sty, 2009 10:05 Jak odpalić "Przednie wejście" na słuchawki
Mam problem bo zapomniałem słuchawek i mam tylko od mp3, nie takie najgorsze bo "czopki" ale kabel krótki z deka żeby podłączyć do tylnego wejścia w kompie. A mam 2 z przodu, tyle ze nie działajO, tzn jakis szum tam słychać i tyle. Jak to odpalić ?
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Sob 24 Sty, 2009 12:30
masz 4 czasami wiecej malych dlugich na jednego bolca wtyczek z oznaczeniami mic/L/R czy cus w tym stylu zazwyczaj podlacza sie je na samym dole plyty glownej pod slotami PCI. Wydaje sie to byc proste ale w praktyce tak nie jest mozesz podlaczyc to ale np bedziesz mial dzw MONO na obie sluchawki
szukaj instrukcji/kabelkow i zabieraj sie za zabawe
Ostatnio zmieniony przez WOJTAS Sob 24 Sty, 2009 12:31, w całości zmieniany 1 raz
Klan: botland
Wysłany: Sob 24 Sty, 2009 13:37
powiem Ci jak to u mnie wygląda.
Z tyłu kompa wychodzi kabelek, który leci przez obudowę do przednich gniazd. Wystarczy ten kabelek wpiąć do wyjścia z płyty, tym tylnym, zewnętrznym i mam z przodu dźwięk.