Od trzech dni od kiedy go widze na serwerze ciągle przeszkadza w grze, dwa dni temu non stop mnie blokował, rzucał mi specjalnie fb pod nogi, a na końcu gdy robrajał pake z defem miał ok. 6 sekund wiedział, że zdąrzy ale przestał rozbrajać i przegraliśmy przez niego runde. Dzisiaj 20min temu na mapie cs_office stoje sobie spokojnie pilnując hostów specjalnie mnie zabił do tego często przeklina i zaniża poziom serwera swoim brakiem kultury...
Nie mam screenów z tych przypadków, ale myśle, że znajdą się osoby mogące to potwierdzić!
Jednym słowem: Przeszkadzanie w grze + brak kultury.
co wy macie do tego messiego , jak ktos nie ogarnia to od razu saly kick ban perm
mietcy jestescie tyle wam powiem, ja go bede bronil , chyba ze zrobi cos powarznego , no to w tedy bedzie kara, a tak to najwyzej wam moge slaya dac za skomlenie.
Prosze przeczytac przylepione tematy w tym dziale.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
on dopiero zaczyna swoja przygodę z cs-em z tego co zauważyłem nic specjalnie przy mnie nie robił tzn nie przeszkadzał dajcie chłopakowi sie ogarnąć troche
_________________ - Jakie założenie masz??
- Proste Walczyć i wygywać
A mi się mocno wydaje że on grał kilka dni temu wtedy kiedy i ja. I wtedy miał normalny staty i grał w miare OK. BYło to rano, a wieczorem już grał fatalnie.
Niestety nie moge sobie do konca przypomniec ze tak było, ale mogłbym dac sobie moze nie reke uciac ale paznokiec, że tak było.:)
_________________ Jesli zycie daje ci cytryny...zrob z nich lemonaide.
Klan: nie przepadam
Dodatkowy Nick: no ammo?KniVeS!
Wysłany: Śro 18 Lut, 2009 22:38
Grałem z nim dzisiaj, jest to spoko koleś który ma kulturę i szacunek (przynajmniej do mnie - powie ładnie dzieńdobry lub "czesc lydka" pozatym (gadałem z nim) spoko sie z nim gawędzi) uważam go za bardzo pozytywnego gracza..
returN napisał/a:
ciągle przeszkadza w grze,
przesadzasz może ma jakieś "odpały" ale wystarczy mu zwrócić uwagę i sie jej słucha
pozdro! Messi jest OK
(chyba ze cos nabroi to odrazu mu karę dać)
_________________ "..Tutaj nie ma "my", jestem tylko ja i ty.."