Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Wto 24 Mar, 2009 22:50
Ty? Ale że co? Człowiek biedny,któren dostawał propozycje z ufc - ale odmówił (mimo sporej sumy oferowanej, bo nie mógł by walczyć bez ich zgody) musi jakoś na życie zarobić, więc nie chcę być nie miły ale wyjdź uczulona
Nie chcę być nie uprzejmy ale zachowujesz się nie mile gdyż jes to jeden z lepszych sportowców na świecie, a Ty walisz takie debi--lne posty. po co jeśli mogę zapytać?
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Wto 24 Mar, 2009 22:52, w całości zmieniany 1 raz
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Śro 25 Mar, 2009 08:39
raczej ty troche zcisnij
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Śro 25 Mar, 2009 12:08
thx Q za linka. nie sledze event'ow w tego typu sportach ale lubie ogladac walki... teraz to moj drugi n1. egzekwo z basem ruttenem. szacun dla typa za prostote, oby go komercja nie dopadla.
ed. wspominalem juz wczesniej ze bamzz zawsze pisze nie na temat?