_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Wto 30 Gru, 2008 16:45, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Śro 25 Mar, 2009 15:04, w całości zmieniany 1 raz
Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Wto 19 Maj, 2009 22:41
Pieśń o małym Rycerzu
Jak tego słucham to mam dreszcze... I te mecze siaty naszej reprezentacji... Nie na darmo mówi się w świecie, że mamy najlepszy doping kibiców. Bywałem na takich meczach. Chyba żaden sport nie ma tak świetnej atmosfery na trybunach. Jest taki doping, że własnych myśli nie słychać .
Tu mała próbka
Ostatnio zmieniony przez Dzejms Wto 19 Maj, 2009 22:50, w całości zmieniany 2 razy