dobry wieczór. o godzinie 23 05 dnia dzisiejszego otrzymałem perma na wiadowym serwerze. nie wiem od kogo - adminiątko nie było łaskawe podać nicka, a tym bardziej za co. generalnie wspomniany admin strasznie obnosił się swymi prawami, zgrywał cwaniaka gdy zacząłem się z niego podśmiechiwać wykleiłem bana.
proszę kogoś poważnego o wytłumaczenie mi przyczyn, oraz co oczywiste o zdjęcie mi bana.
moje steam id to 0:1:6880599, apeluję do HA by sprawdził od kogo i za co dostałem w/w karę.
Owszem masz prawo do wlasnej oceny i masz prawo ja wyglosci , lecz liczyc sie musisz, ze jesli zrobisz to w nieodpowiedni sposob spotkaja Cie nieprzyjemnosci.
Mnie ciezko obrazic ale widac uraziles kolege Vegete swoim nieogranieciem w kwesti wyslawiania sie.
[ Dodano: Sro 25 Mar, 2009 23:38 ]
Ad. 1 Dyskusja z Adminem -(odsylam do regulaminu)
Ad. 2 Cytat "ktora dziecina ma adma? " za taka odzywke kazdy @ na tym serwerze wlepil by Ci perma bez mrugniecia okiem . Powod? ponownie dyskusja + obraza Admina -(ponownie odsylam do regulaminu).
Ad. 3 w tym miejscu "a jeśli masz 24 l. to naprawdę nie jest dobrze. zachowanie na poziomie gimnazjalisty." ponownie obraziles admina ( reg.)
Tylko dzieciaki w jego wieku przychodzą ze skargami pisząc " ZA CO TO, JAAA PRZECIEŻ NIC NIE ZROBIŁEM ", wiadomo.Naucz sie uzywac interpunkcji jak stawiasz kropki to po nich wypadałoby napisać z dużej litery, a jak nie to trzymaj swoj poziom na forum tibii.
Do humoru z tym, imo Vegeta dzieciaku dobra decyzja.
_________________ "Walka o pokój, jest jak pieprzenie w imię dziewictwa."
Ostatnio zmieniony przez Aqq Czw 26 Mar, 2009 10:46, w całości zmieniany 1 raz
BUAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA
a już było nudno myślałem że tacy już wymarli ........
ale hmhmhmhmhm <głośne chrząkanie>
w sumie początkowo miałem się doczepić że perm bez dowodów (za to się akurat doczepie) ale widzę z kim mamy przyjemność więc :
powyższe wypowiedzi adminów wszystko wyjaśniają pytającemu. Skarga odrzucona. Perm zostaje.