Pisze ponowną prośbę ponieważ poprzednia odrzucono z powodu zbyt małego stażu
Gram często w godzinach nocnych gdy brakuje adminów
Wydaję mi się ze jestem kulturalny, często staram się pomagać adminom, lub upominać graczy podczas ich nieobecności.
Przy okazji chciałbym prosić o range moderatora forum, bo chyba przydał by się ktoś do pomocy dla Qberta
stara sie pomagac adminom kulturalny i wporzadku ziomek a admin w godzinach nocnych by sie przydal bo tez czesto grywam w nocy i mozna trafic na niespotykane okazy dtatego jestem na ...
TAK
_________________ Mam stuff którym zbakałby się nawet Cimoszewicz
Wersja supra latam dalej niż Małysz po zupkach
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Czw 02 Kwi, 2009 07:46
niet bo niet
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
ooo jaka niespodzianka od rana ... ja to szczerze mówiąc nie lubie oriona .. jest chamski i wulgarny.
Jego wiedza o dobrych manierach ogranicza sie do podtarcia tyłka w kiblu.
floduje, obraża, gwałci małe dzieci, chodzi na cmentarz nocą i tam gra na lapku, czasami chodzi po kanapkę, ale wierzcie mi nie chcecie wiedzieć z czym jest.
On jest świrem, kiedyś byłem świadkiem rozmowy pomiędzy nim a kimś innym ... straszne rzeczy tam się działy, słyszałem tylko:
".... DO MYCIA GÓWNIARZU..."
"DO MYCIA"
odbiło sie to na mojej psychice i do teraz mam koszmary na ten temat.
on codziennie wstaje z rana i pisze mi wiadomość że boli go brzuch, bo zjadł za dużo kotów wczoraj w nocy ...
Ludzi ja wiem że moje dni są policzone po tym poście ... ale opanujcie się, nie piszcie TAK
oczywiście NA TAK...