Jestem na Tak - polecam, z Jimem zawsze się można pośmiać
Efekt Motyla 3 - kto oglądał pierwszą część, to tą obowiązkowo, drugiej nie widziałem
Zmierzch - myślałem , że jakiś to horror będzie ale jak na komedie romantyczną nie narzekam
Cytat:
wzr napisał/a:
LYDEK - na moje to albo jesteś z tych którym podobał sie film "Kochaj i Tańcz" , albo nadajesz się na słoneczną
7 dusz - super film, polecam !
Daj spokój ..... moze fabuła i fajna ,ale nie zmienia faktu ze jest nudny -,- (chyba wole filmy akcji )
film jest przejmujący, przekazuje tam pewne wartości blablabla ... ale rzecz biorąc jak na filmy z Willem to słabizna
_________________ "To co nie zabija,wciąż wzmacnia nas...A to co nas czeka pokaże czas"
po tym filmie mozna zauwazyc, ze im starszy tym lepszy i powazniejsze role swietnie potrafi zagrac, ale jak dla Ciebie jego dobrym filmem sa faceci w czerni to coz mozna bylo sie spodziewac po tym filmie ; -)
od siebie moge polecic
7 pounds
The Boy In The Striped Pyjamas - chociaz spodziewalem sie czegos lepszego to i tak polecam na wieczor ; -)
aaa i jeszcze
The wackness - swietny film + swietny soundtrack ;- )
Ostatnio zmieniony przez lnk Czw 09 Kwi, 2009 23:17, w całości zmieniany 1 raz
Crank 2 High Voltage - swietne kino akcji + czarna komedia + akcja + dobre teksty +akca ,(na Crank 1 swietnie spedzlem czas) . moze nie ambitne ale bardzo przyjemnie sie oglada. Olaa Chezzz
Hooligans - przykry film , naprawde przykry.
Ojciec Pio- 3mac sie z daleka za zadne skarby nie dam sie zmusic zeby go 2 raz obejrzec(1szy raz z tesciowa na karku ).
Zmierzch - kobicie si epodobal ja stwierdzam , ze ksiazka(ksiazki) bardziej wciagajaca niz wer. filmowa.
Dragon Ball Liva Movie- dopadne to obejrze. Vegeta pewnie tez ^^
Babylon A.D -lubie Vina Diesela ale ten film to porazka.
Fast & Furiosu -kolejna porazka jak i poprzedni.
Walc z Baszirem- Film swietny , wciagajacy.
Labirynt Fauna - jak zawsze SWIETNE kino hiszpanskie!
Angel-A - film co najmniej eteryczny, cudowny, ogladalem z 20 razy i ciagle sie zachwycam.
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Pią 17 Lip, 2009 15:45
osobiscie czekam na BRUNO. ale tylko i wylacznie ze wzgledu na saszke z aliego i borata. amazing jest to jak koles potrafi sie wcielac w skrajnie rozne osobowosci np. akcent...
Wysłany: Wto 13 Paź, 2009 18:28 Filmy warte oberzenia ;]
mogą być jakies dobre komedie sensacje thiller . wszystkie filmy co kiedyś widzieliście i są warte poświęcenia uwagi . bo tego na różnych stronach jest pełno i nie wiem sam co ściągać .
_________________ Mam stuff którym zbakałby się nawet Cimoszewicz
Wersja supra latam dalej niż Małysz po zupkach