Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Śro 22 Kwi, 2009 20:38 Jaki Telefon + jak by co to sprzedam
Planuje wziąść tel na abonament aby zaraz potem go sprzedać.
Co proponujecie, tzn jakie telefony teraz "w modzie na sprzedaż"
Moze ktoś jest zainteresowany kupnem jakiegoś telefonu to chętnie sprzedam . Jak ktoś jest zainteresowany kupnem to proszę o wiadomość,a jeżeli nie to o informacje dotyczące telefonów
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Śro 22 Kwi, 2009 20:41, w całości zmieniany 1 raz
jak dostniesz nówkę E70 + gwarancja to odkupie za 700zł
tych telefonów jest na allegro ok. 4-5 w porywach do 7 ofert.
w żadnym komisie jeszcze takiego nie widziałem albo żeby ktoś z takim sie nosił ... za wyjątkiem mojej skromnej osoby
Wysłany: Czw 23 Kwi, 2009 07:52
Jest tylko E63 narazie
[ Dodano: Czw 23 Kwi, 2009 09:35 ]
Jak bys chail ta E63 to patrz gg. Z gwarancja ze wszystkim bo to nowy tel z salonu
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Pią 24 Kwi, 2009 16:44
mozna zamknąć