Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Sob 06 Cze, 2009 15:57 Sport
Jakim sportem się interesujecie/ trenujecie, jaki wg. was zasługuje na miano najlepszgo a jaki wam nie odpowiada?
Trenowałem 5 lat piłkę ręczną, obecnie od 8 miesięcy trenuję rugby.
1. Piłka ręczna razem z Rugby
2. Snooker
3. mma
Wg mnie piłka nożna nie zasługuje na miano sportu. Piłkę nożną wymyśliły Europejskie kobiety,żeby ich mężowie mieli się w co pobawić w przerwie miedzy sprzątaniem domu a gotowaniem
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Sob 06 Cze, 2009 15:58, w całości zmieniany 1 raz
Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Sob 06 Cze, 2009 19:04
1. Freeride/Dirt (rower gorski) jakies pare lat mam za soba ;p raczej nigdy mi sie nie znudzi.
2. 2/3 lata za malolata trenowalem pilke nozna (ks KIKO, ks HETMAN ZAMOSC)
3. Siatkowka (juz mi sie znudzila, ale troche sie gralo)
4. Basket (nudny)
5. 7 lat trenowalem Taniec towarzyski (oczywiscie nie obylo sie bez osiagniec ) <- to w jakims stopniu tez mozna uznac za sport
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
teraz nic nie trenuje, poza oczywiscie jazda na rowerze