Nie to, że nie wierzę, ale dowód to dowód, potem wpadnie taki typ i będzie miałczał, że ma bana i nie wie za co. A po drugie, to dostępu do logów nie mam ....
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Ostatnio zmieniony przez i.S.b Wto 07 Lip, 2009 20:37, w całości zmieniany 1 raz
a co do tematu to nie bylo jedno slowo przez mica tylko wiazanka ,a po kicku jeszcze nizle mi nawrzucal na @ czacie ,
wiem ze niektorzy pewnie by dali bana na 5 minut zeby sobie przemyslal co zrobil zle i mial czas na poprawe swojego zachowania, ale dla mnie to nie jest wazne ile czasu dostaje bana tylko z jakim nastawieniem wchodfzi gracz na serwer.
Jesli jest Wkur*** rzony i chce pokazac wszystkim ze umie przeklinac i sie wyladowac to dla mnie odrazu dyskredytuje takiego czlowieka w moich oczach , a jesli sie wymsknie komus slowo bo ktos z farcil i mu dupke sprzedal zza rogu luib w biegu to wiem ze uponmnienie wystarczy , czasami slay jesli napiecie jest duze.
nie wiem co napisalem wyzej wiec nie odpowiadam za tresc