Wysłany: Czw 16 Lip, 2009 23:47
Pozdro?
Adminowi się nie fika bo to on ma władzę i to przed nim użytkownicy mają czuć respekt. I tyle.
Uprzedzając odpowiedź - adminowi też nie wolno wszystkiego, ale akurat w tej sytuacji (jak i ogólnie w tym co widzę na serwie i na tyle ile znam adminów) nie ma sytuacji gdzie admin pokazuje ile to on nie może bo ma admina.
Także nie prowokuj to nie będziesz miał kłopotów.
PS: admin to lol
_________________ Pozdrawiam, Bo$s
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
jak zwykle bamc, czlowiek OT musial wtracic swoje nic nie znaczace zdanie.Jak dla mnie sprawa do zamkniecia bo skarga z mocnej dupy, ale sam nie wierze zeby Uczulony od tak sobie do nieznajomych sypal slayami.
_________________ "Walka o pokój, jest jak pieprzenie w imię dziewictwa."
Klan: a co to takiego
Wysłany: Pią 17 Lip, 2009 09:46
za slaya skarge po tych tekstach i nabijaniu sie tez bym ci dal slaya.. bo uwazasz sie za nie wiadomo kogo ze niby pro?? po za tym pewnie zaczoles zbedna dyskusje..
jak zwykle bamc, czlowiek OT musial wtracic swoje nic nie znaczace zdanie.Jak dla mnie sprawa do zamkniecia bo skarga z mocnej dupy, ale sam nie wierze zeby Uczulony od tak sobie do nieznajomych sypal slayami.
logi przejrzałem i nie znalazłem nic więcej niż te screeny ... czyli skarga nieuzasadniona.
Slay można przeżyć .... pomimo zbierania na awp - wystarczy nie pyskować. Żeby nie było bez winy to admina też ochrzaniłem jeżeli Ci to poprawi humor.
Normalnie dawno bym już zamknął a Ciebie pogonił z banem ale że nie użyłeś obraźliwych epitetów to tego nie zrobiłem