Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Wto 04 Sie, 2009 20:24
Demko już nagrywane było przez kogoś. Admini powinni wiedzieć że był podejrzany bo nie raz już ludzie mówili że czituje. Nawet jakąś godzinę (maks. dwie) przed moim postem ktoś pisał, że ma demko na niego. Napisałem mu, że na forum ma dać. W logach będzie kto (jakiś Orbi[t] chyba). Będzie też jak wszyscy krzyczą że czit. Właśnie na nuku. Jest już tylu świadków, że demko niepotrzebne chyba. Niech wypowiedzą się ci co grali z B3.
A poza tym jestem tak stary, że zapomniałem jak się dema nagrywa.
Ostatnio zmieniony przez Dzejms Wto 04 Sie, 2009 20:51, w całości zmieniany 1 raz
Co do B3 to potwierdzam ze czasem ma dziwne akcje, w sumie to dosyć często, a z orbitem to inna sprawa to B3 krzyczał ze ja i jeszcze jeden gracz mamy WH i się ostro spinał, ze da demko itp ale jakoś ani słychu ani widu.
Jak wejdzie następnym razem to ja go record a wy banned
Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Wto 04 Sie, 2009 21:23
Gadałem przed chwilą z Orbitem. Powiedział że wrzuci demko. A B3 zawsze jak ktoś mówił że ma WH to "najlepszą obroną jest atak" przecież. Dlatego mówię, że to cfaniak.