Ban Information
Name: ppp
SteamID: STEAM_0:1:22305435
Reason: same headshooty + wh
Unban Time: Permanent Ban
do wykonania.
dema nie ma bo jak wszedlem na spekta to zwiał :d
Wydaje mi się, ze nagranie demka jakiegoś osła z czitem ma wyższy priorytet niź slayowanie afków........... poza tym skąd pewność, że miał wh i coś jeszcze? Widziałeś to? A jak widziałeś, to gdzie demo? I dlaczego zajmowałeś się głupotami typu slay (którymi sam siebie sprzedałeś) zamiast go nagrać?
Żeby nie było, że się czepiam, ale słabo to wszystko widzę.......
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
bo najpierw wszedlem na serwer i widze afkow to slayowalem i troche pogralem i tak patrze ze typ smierdzi... i wiara mi tez zaczela pisac ze cos ma. Wiec wszedlem na spekta a koles wrotki
To znaczy ze nie widziales na bank, ze to czit, tylko zabil Cie w dziwny sposob i ktos napisal, ze to haxor?
To z takich sytuacji tworzy sie mit "dostalem bana, bo zabilem admina." ?
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
Ostatnio zmieniony przez psychic Sob 08 Sie, 2009 15:17, w całości zmieniany 1 raz
bo najpierw wszedlem na serwer i widze afkow to slayowalem i troche pogralem i tak patrze ze typ smierdzi... i wiara mi tez zaczela pisac ze cos ma. Wiec wszedlem na spekta a koles wrotki
Trzeba było przenieść się do jego teamu (jeśli w nim nie byłeś) strzelić w kogoś na początku rundy z usp/glock "niby" niechcący (koleś by się napewno nie kapnął ocb) i zacząć nagrywanie... No ale... wyszło jak wyszło
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...