Wysłany: Sob 15 Sie, 2009 17:16 Skarga na Admina Uczulony
Witam chciałbym zgłosci skarge na nniejakiego admina Uczulony który pierw mnie slay bez powodu a puzniej ban za co to do dzis niewiadomo jego steam id "Uczulony`" 3210 STEAM_0:1:10403508 moze mugł by go ktos jakos nauczyc adminowania bo 6 letnie dziecko juz chyba bardziej by sobie poradziło
jak bys nie byl 6 letnim bachorem neostrady, to bys wiedzial jak nalezy sie zachowywac na serwerze. A takim zachowaniem jak na zdjeciu pokazujesz tylko ze nie jestes jeszcze dorosly aby grac na serwerze ani nawet w csa.
Ostatnio zmieniony przez Uczulony` Sob 15 Sie, 2009 17:24, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Sob 15 Sie, 2009 17:36
Drogi Chłopcze- tak na marginesie to dostaleś bana ode mnie bo:
1. Obrażałeś innych i przeklinales - dostałeś upomnienie.
2. Dodatkowo coś "sapałes" przez mic - który admin... bla bla, na takie zaczepki nie reaguję.
3. Nadal przeklinałeś po tym jak dostałeś slapa - 0 dmg w momencie, gdy nie wykazywałeś ogarnięcia regulaminu (realizacja celu mapy) i kampiłeś.. możliwe, że od poczatku rundy w tym samym miejscu...
Regulamin trzeba czytać, po coś został napisany.
_________________ przeważnie zachowuje się poważnie...
Ostatnio zmieniony przez opar Sob 15 Sie, 2009 17:40, w całości zmieniany 1 raz
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Sob 15 Sie, 2009 19:06
ogarnij slownik bo skarga do humoru sie nadaje... i odpowietrz sie troszke bo chyba wczorajsza rejestracja na e es el do bani uderzyla... czyt. regulamin i przestrzegaj netykiety!