Yo! Od października staje się studentem PG na kierunku Informatyka W związku z tym mam pytania Studiuje może ktoś tam z Was ? Albo może ktoś ma znajomych co tam studiują ?:P Najlepiej informatykę Aczkolwiek niekoniecznie Jakich profesorów się bać a jakich sobie ułaskawić ?:P Może jakieś informację?:P
Ja jestem po pierwszym roku , jest ciezko ale nie robi sie problemow z niezaliczonymi przedmiotami . Przykladowo nie zaliczylem pierwszego sema , ale studiuje dalej
Co do prowadzacych wiekszosc jest ok, gorzej jest z zaliczeniem samych przedmiotow niz dogadaniem sie z profesorami. Nie jestem pewien ale chyba z fizyki ( jak nie zalicze poprawki we wrzesniu moze sie spotkamy na tym przedmiocie ) bedziecie mieli Tyrzyka , ktory u nas na drugim semie zyskal przydomek pan lotto , oceny u niego byly w niektorych przypadkach "przypadkowe" np u mnie 3= bez zadnej poprawki
Potec to zalezy od roku , ja sie dostalem jako ostatnia 10 z listy z podstawowa matma i anglikiem na poziomie ~85%
Po szczegolowe info dotyczace przemiotow zapraszam na gygy 9310130
jak sobie pomyślę, że studia skończyłem 7 lat temu....to jedyna refleksja, jaka mnie nachodzi, gdybym mógł cofnąć czas, nie poszedłbym na dzienne (politologia:dziennik), tylko na zaoczne.
Z jednej strony, niby przedłużona młodość, ale z drugiej - uważam, że nie nauka uczy, a praca. Jedyne, co na plus to podrasowanie komórek szarych - ale to dla własnej pasji bardziej
Zaocznie i jak najszybciej znaleźć pracę. Tak bym zrobił
Pozdro i powodzenia
_________________ Subtelność to sztuka mówienia tego, co ci się podoba i wycofywania w porę, zanim twój rozmówca zrozumie.
Anatol France