co najwazniejsze jest nas i tak duzo, a byc adm po to zeby byc nie ma sensu.
prawda jest was dużo ale też jest was @ dużo nie aktywnych dlatego chcę pomóc na serwerze . a adminem chcę być żeby pilnować i spełniać dobrze swoją rolę w środowisku @
_________________ Mam stuff którym zbakałby się nawet Cimoszewicz
Wersja supra latam dalej niż Małysz po zupkach
Ostatnio zmieniony przez mentos Nie 18 Paź, 2009 20:05, w całości zmieniany 2 razy
no ostatnio coraz mniej @ na serwerze jest, w wystarczy ze jakiś wejdzie zmieni mapę na d2 i już serw się zapełnia, i nie mówcie ze jest mało graczy i nie ma kogo pilnować, bo może i jest mniej graczy ale czasem się trafi 2-3 których ciężko doprowadzić do porządku.
co najwazniejsze jest nas i tak duzo, a byc adm po to zeby byc nie ma sensu.
prawda jest was dużo ale też jest was @ dużo nie aktywnych dlatego chcę pomóc na serwerze . a adminem chcę być żeby pilnować i spełniać dobrze swoją rolę w środowisku @
Zainteresowany nie wypowiada sie w swoim temacie! To jest swieta zasada!
Ostatnio zmieniony przez koJOt Nie 18 Paź, 2009 22:39, w całości zmieniany 1 raz
Dawno się nie zdarzyło aby przyjąć na admina przy pierwszej prośbie z krótkim stażem, ale wielu Cię wsparło .... nie zawiedź ich!
PRZYZNANO - zgłoś się na spokojnie do Teczki po resztę info.