Klan: Klaco?
Wysłany: Czw 29 Paź, 2009 17:10
ja bardzo chetnie, ale pod warunkiem ze to bedzie cos .. grupowego ala paintball, jakas ciekawa warszawska atrakcja. Niestety ja z tych niepijacych wiec jezeli mialbym sie tluc te kilka h tylko po to aby was zobaczyc jak moczycie ryja to raczej podziekuje. To mnie nie bawi
a ty kici wez juz nie mieszaj... mnie tez blizej do wroclawia, ale nigdy w warszawie nie bylem
x0x napisał/a:
sine co do picia mogę za Ciebie się napić
and we have a winner!
Ostatnio zmieniony przez Sinecod Czw 29 Paź, 2009 17:22, w całości zmieniany 1 raz
Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Czw 29 Paź, 2009 19:04
no dobra to i ja sie wypowiem (w koncu) no wiec ja jestem za Warszawa (4h pociagiem + zapewnione zakwaterowanie na jak dlugo tylko sie da ;p) no i za Bydgoszcza (2h pociagiem i SPALONY do odwiedzenia ) za to Wroclaw jak dla mnie to definitywnie odpada z prostej przyczyny.... DAAAALEEEKKOOOOOO (9h pociagiem ) takie moje zdanie.
moooze to bydziowe spotkanie dojdzie do skutku kiedys ;p
Ostatnio zmieniony przez WOJTAS Czw 29 Paź, 2009 19:05, w całości zmieniany 1 raz
Klan: nie przepadam
Dodatkowy Nick: no ammo?KniVeS!
Wysłany: Czw 29 Paź, 2009 19:09
Sinecod napisał/a:
Niestety ja z tych niepijacych wiec jezeli mialbym sie tluc te kilka h tylko po to aby was zobaczyc jak moczycie ryja to raczej podziekuje. To mnie nie bawi
sinkot jeśli nie pijesz załatwię Ci coś lepszego
_________________ "..Tutaj nie ma "my", jestem tylko ja i ty.."