zapytam znajomego za ile by się dało to zrobić pomimo iż wiem, że Dżejms wykonuje, ale spytam by mieć rozeznanie. Przydałoby się info ile sztuk wchodzi w grę (chociaż i tak każda będzie prawdopodobnie rozpatrywana jako osobny nadruk ze względu na nicki)
_________________ "Worst come to worst, my peoples come first"
Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Wto 03 Lis, 2009 15:09
to nie lepiej zeby dzejms postaral sie jakos fundnac (w miare mozliwosci oczywiscie) niedrogie tiszerty a kase ktore mielibysmy/byscie przeznaczyc na to, zainwestowac w server ? ) ale w sumie to nie o tym jest temat ;P
uwagi:
1. za dużo jest naćpane z przodu, myślę, że logo bydzi po lewej stronie i pod tym dany nick by wystarczyły - ewentualnie można by dodać nick na rękawie po lewej stronie.
2. niepotrzebny napis z tyłu "bydzia team", bo to nie jest żaden team, tylko server - nie mamy swojego klanu itd, także również bym to usunął.
3. dobrze by było, gdyby nick został tylko z przodu, a z tyłu powiększyć trochę ten znaczek co jest na przodzie koszulki po prawej stronie(wiesz o co chodzi) i by wystarczyło (na przodzie sie powtarza ta sama emotka ludzika z bronią - jedna jest w kółku, a druga w logo serva).
To by było narazie tyle, jak możesz, to zrób proszę taki project na próbę, zobaczymy co z tego wyjdzie
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Klan: Klaco?
Wysłany: Wto 03 Lis, 2009 23:22
i.S.b napisał/a:
2. niepotrzebny napis z tyłu "bydzia team", bo to nie jest żaden team, tylko server - nie mamy swojego klanu itd, także również bym to usunął.
agree
Cytat:
1. za dużo jest naćpane z przodu, myślę, że logo bydzi po lewej stronie i pod tym dany nick by wystarczyły - ewentualnie można by dodać nick na rękawie po lewej stronie.
o nie nie nie... musi byc znaczek cs-a!
moja wizja to wyrazne logo csa a z 2giej strony niech bedzie logo bydzi oraz nick tuz nad / pod (moze byc tez na odwrot)