Hey!
Jestem Maciek, na serverach telstena pojawiłem sie hmmm... bardzo dawno temu, jeszcze jak serwery były połączone z sulechowem. Na serwer trafiłem całkiem przypadkiem, zatrzymała mnie tu fajna atmosfera i świetni ludzie. Obecnie nie gram w cs'a [brak czasu]. Ucze się do matury. Na codzień ucze sie w liceum w klasie z rozszerzonym wosem, historią i geografią, a na maturze wybrałem jako przedmiot rozszerzony matematykę . Trenuję siatkówke, co prawda gram w trzecioligowej drużynie, ale bardziej liczy się fun niż "kariera". W weekendy imprezuje, jeżdżę na koncerty etc. ostatnio byłem na koncercie Mesa w The Freshu . Na studia wybieram sie na UG na informatykę, zobaczymy co z tego wyjdzie . No i to chyba na tyle.
Pozdrawiam ;P (do zobaczenia na serwie, po maturach )
_________________ I'll move to Paris, shoot some heroin and f*ck with the stars.
Jak bylo na koncercie ?
wybieram sie niedlugo i chetnie bym uslyszal kolejny koment w stylu "***cenzura***" ;D
informatyka na UG ? Politechnika lepsza ;p pod chyba kazdym wzgledem (przygotowaniem do zawodu info-podobnego) chyba ze czujesz powolanie nauczycielskie ;p
Te bloki po których kręci się na teledysku to osiedle na którym się wychowałem
Straszna melina się zrobiła teraz tam
Mało tego, na 0:22 jest ujęcie pod moimi drzwiami do mieszkania
Tak się pochwalę
qBert, kupiłem nawet płyte pjusa dziś mi doszła. Mega reportaż na dvd jest nagrany, przedstawiony jest dokładny przebieg jego choroby. Naprawde wielkie "propsy" dla niego, ja pewnie bym się poddał a on walczył do końca i dalej poświęca się muzyce choć dobrze nie słyszy. Ciągle ćwiczy słuch.
-I.G.L.A.X.- koncert masakra, super atmosfera, super ludzie Przy piosence Mesa - 25 czułem się jak na stadionie. Wszyscy śpiewali