imo z przodu znaczek bydzi, na plecach znaczek csa i nick.
Tak jak na koszulce pilkarskiej mniej wiecej.
logo bydzi tam gdzie reklamy, nick gdzie nazwisko a znaczek csa tam gdzie numer.
No albo tak - docelowo chodzi mi o to, by nie było wszystkiego za dużo.
Ja nie mówię, że wszyscy mają mieć taki wzór jak ja będę chciał, tylko wyraziłem swoje zdanie
Jeden lubi pomarańcze, drugi jak mu nogi śmierdzą - czy jakoś tak, heh
Czekamy na projekty
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Pon 16 Lis, 2009 20:23
Dajcie konkretny projekt to Wam wycenię.
Takie koszulki załatwię po ok. 10-11 zł. Są bardzo dobre i długo je sprzedaje już. Reszta po kosztach materiałowych i pracownika.
1. logo bydzi powiększyć i uderzyć z nim na środek na wysokości klatki.
2. znaczek csowy wywalić z przodu, uderzyć z nim na tył na środek, miedzy łopatki.
3. nick jak w koszulkach piłkarskich/siatkarskich/rozumiecie ocebe.
4. dodanie jakiejś daty np samo 2010 jest fajnym pomysłem, koszulka byłaby właśnie bardziej eventowa, co mogłoby być zapowiedzią następnych spotkań
No i wg mnie nie powinien tego robić nikt inny tylko Dzejms. Po cholerę mamy szukać po innych jak mamy w naszym gronie człowieka, który się tym zajmuje na codzień?
1. logo bydzi powiększyć i uderzyć z nim na środek na wysokości klatki.
2. znaczek csowy wywalić z przodu, uderzyć z nim na tył na środek, miedzy łopatki.
3. nick jak w koszulkach piłkarskich/siatkarskich/rozumiecie ocebe.
4. dodanie jakiejś daty np samo 2010 jest fajnym pomysłem, koszulka byłaby właśnie bardziej eventowa, co mogłoby być zapowiedzią następnych spotkań
Wg mie najlepszy pomysl co do "layout-u" , jak mam czas szukam tej czcionki z naszego bydziowego loga, chyba ,ze ktos zna/pamieta jak sie nazywala, twdy bym zrobil takie logo w wiekszych rozmiarach, bo jak powiekszymy nasze , to sie piksele rozleja )