Imię: Andrzej
Miejscowość: Wrocek (Świeradow-Zdroj kiedys)
Nick: KiZiA_MiZiA
S:ID: steam_0:0:4505535
Ulubiona mapa:????
Adminuje od :15 02 2006
aaa i latka 28
Cos o sobie zawsze pragnelem miec kompa(:P) pierwszy na komunie C64 (ach te ustawianie glowicy) potem gdy ujrzalem pierwszego PC(286 wiedzialem ze takiego kiedys bede mial ,). Pierszy komp 1998 Celeronek400+Vodoo2. Pierwsza siec to bylo jakis 2001 polaczone 4 kompy u kupla Kaczora i nasza trojka LM+Roso. Tak meczylismy je codziennie prawie przez 2 lata o internecie moglismy zapomniec. Wychowani na UT, Red Alert, malostkowo w CS 1.1. Do CS przekonany przez Roso tak jak i do bydzi w koncu mialo sie neostrade juz 128. Pierszy ban na bydzi otrzymany to w urodziny 2005 na 2 godzinki od Yelonka bo zrobil komus miejsce :C. Oczywiscie co mnie najbardziej zabolalo na bydzi to utrata na 6miesiecy flagi vote. Flage utracilem dzieki koledze adminowi (fuu sie nie kabluje).
A tak z reala to pracjuje jezdze Ciezarowka mam zone od niedawna i coraz mniej czasu na granie
Klan: botland
Wysłany: Śro 02 Gru, 2009 19:06
kiciper napisał/a:
Flage utracilem dzieki koledze adminowi (fuu sie nie kabluje).
hahahahhaha jak sobie Kizia zapamiętał
Ale była draka na forum. Kurde, to były czas.
Walka z el0 el0 gangiem (xD), codzienne skargi olo na adminów, kłótnie pomiędzy adminami, admini vs s@.
A teraz to nuda
Klan: botland
Wysłany: Śro 02 Gru, 2009 23:47
Hmmm. Długo by tutaj pisać. Ale było tu kilku krzykaczy, którzy zniknęli jak Ronin, skl, olo84, mantis and many more
Ktoś powinien zrobić kronikę tych wszystkich jazd na forum i serwerze.
Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Czw 03 Gru, 2009 21:35
qBert napisał/a:
Hmmm. Długo by tutaj pisać. Ale było tu kilku krzykaczy, którzy zniknęli jak Ronin, skl, olo84, mantis and many more
Ktoś powinien zrobić kronikę tych wszystkich jazd na forum i serwerze.
Noo... Ronina to ja do dzisiaj przez komornika ścigam...! Jakby go ktoś widział to dajcie znać!