Ale nie jest tak? Od kiedy poprosiłem o admina, od razu, nie pasuje wiek, zaraz zrobiłeś ze mnie jakiegoś archeologa, napisałeś, że spotkałeś się z moim brakiem kultury na servie chociaż to nie jest prawdą. Nie wiem co jest nie tak, nic Ci nie zrobiłem a co napiszę coś na forum to komentujesz negatywnie. Mam się dać poznać to się staram, a według Twoich wypowiedzi to najlepiej jakbym w ogóle nie pisał.
BTW sorry za OT, ale staram się wyjaśnić zaistniałą sytuację
Ostatnio zmieniony przez an4k1n_skyw4lk3r Pon 08 Lut, 2010 21:51, w całości zmieniany 1 raz
z przykrością informuję, że wyszła z tego jedna wielka dupa. Tyle mojego produkowania u prezesa, a admini ziewnęli, bo nie chcą mieć czyjegoś sprzętu u siebie. Najpierw gadanie, poczekaj po przebudowie serwerowni, a teraz nie bo nie.
Przykro mi Bydziaki, ale nic nie poradzę
_________________ Subtelność to sztuka mówienia tego, co ci się podoba i wycofywania w porę, zanim twój rozmówca zrozumie.
Anatol France
Ostatnio zmieniony przez tryvial Śro 17 Mar, 2010 10:15, w całości zmieniany 1 raz
jeżeli mi dzisiaj mój młody pozwoli - czyli będzie spał a nie budził się co 10min, albo jeżeli znowu nie będę miał jakiejś nie zapowiedzianej atrakcji jak wyjazd do szpitala itp itd to dzisiaj zawitam na bydzi na łączu 10/1mb - właśnie mi założyli i wieczorem spróbuje podłączyć router i może zagram i sam zobaczę