Wysłany: Czw 11 Mar, 2010 13:41 Rozłączanie internet
Siemacie,
mam pewien problem ;D gdy grywam sobie w jakieś gierki w przeglądarce we flashu np. na facebooku to rozłącza mi się internet, to samo mam przy różnorodnych grach MMO... wie ktoś o co chodzi ;>
Połączenie z internetem
Livebox -> WIFI od TPSA , korzystam ze standardowego windowsowego wyszukiwania sieci bezprzewodowych
Najprawdopodobniej jest tak jak Uczul napisal, pewnie gubi sygnal i timeout lapiesz;p
Sprobuj przetestowac to i wez graj obok livebox'a
Jak to sygnal, to sprobuj zmienic kanal na jakis rzadziej uzywany
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
wzr, moze sprawdz najpierw jak Ci sie lacze synchronizuje, czy predkosci sa odpowiednie, nastepnie jak wygladaja wartosci 'Downstream i Upstream Margin'.
psychic napisał/a:
Jak to sygnal, to sprobuj zmienic kanal na jakis rzadziej uzywany
Najpierw trzeba by zeskanowac otoczenie i sprawdzic czy sa w ogole jakies inne sieci, bo jesli nie ma to zmiana kanalu nic nie pomoze :-P.
wzr, moze sprawdz najpierw jak Ci sie lacze synchronizuje, czy predkosci sa odpowiednie, nastepnie jak wygladaja wartosci 'Downstream i Upstream Margin'.