Little boy, na ile? na 1 godzine? 2 godziny? bo ty grasz to wejda, a sami od siebie już nie...
to już z doświadczenia wiem, jak rozkrecałem serwer jeden, drugi, trzeci ...
Ja bym zainwestowal te pieniadze jednak w jakis hosting. Kiedy rozkrecimy serwer, a ludzie beda grali bankowo na bydzi bez lagow, to moze znajdzie sie sponsoring, jezeli sie nie uda, to bedziemy myslec dalej. IMO nie ma sensu oddawac bydzie dla powodzian. Nie wszyscy jeszcze zapomnieli o serwerze i trzeba to wykorzystac, jak najszybciej.
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
Ostatnio zmieniony przez psychic Sob 05 Cze, 2010 19:05, w całości zmieniany 1 raz
Klan: Klaco?
Wysłany: Sob 05 Cze, 2010 22:29
gdybys Cie nie wiedzieli CS to stara, nudna i brzydka gra! wiec ludzi grajacych bedzie ubywac a nie przybywac, wiec nie widze sensnu reanimacji nieboszczyka
co by tu mądrego napisać .... hymm ....
inwestycja w nowy hosting ? bez stałego opłacania i korzystanie z servera nie bedzie miało sensu, to samo co dzejms by za ta cała kasę kupił 50 kilo lodów i położył je na trawniku. Taki by dla nas z tego był pożytek.
pomysł z zakupieniem alkoholu i spotkaniem się, nie jest głupi ale w świetle problemów powodzian ciężko było by mi to pić. Poza tym te 360,56 zł starczy nam zaledwie na 3 litry, 12 piw i 2 listki gumy do żucia.
Dlatego jeżeli ktoś będzie podliczał głosy to ja jestem na 'powodzian'.