Jakiś rok po "upadku" bydzi powstało CsBydgoszcz.pl i mają 2 bardzo dobrze rozwinięte serwery z którymi będzie trudno wam rywalizować . Może napiszcie do nich czy nie podłączyli by waszych serwerów do siebie ułatwiło by to wam start .
Z tego co wiem to potrafią rozkręcać serwery , ostatnio słyszałem coś że mają serwer w Polsce w grze Cs 1.6 .
Wiec warto spróbować
[ Dodano: Pią 29 Lip, 2011 11:51 ]
Jakiś rok po "upadku" bydzi powstało CsBydgoszcz.pl i mają 2 bardzo dobrze rozwinięte serwery z którymi będzie trudno wam rywalizować . Może napiszcie do nich czy nie podłączyli by waszych serwerów do siebie ułatwiło by to wam start .
Z tego co wiem to potrafią rozkręcać serwery , ostatnio słyszałem coś że mają serwer w Polsce w grze Cs 1.6 .
Wiec warto spróbować
I moze i bylo by wszystko cacy, ale pewnie nic sie nie zmieni. Gdybym tylko mieszkał w Bydgoszczy to bym sprawe załatwił jak trzeba, bo widać telefoniczne deklaracje nie sa nic warte - szkoda moich nerwow na to.
Ludziska, wbijmy gdzieś na serwer i zróbmy rozpierduchę... Uczulony, działasz coś z nowym serwem, czy szukamy jakiegoś i zaczynamy sie zwoływac...
Pieprzycie jak panienki... Konkretnie trzeba - krótka piłka.
Logujcie się na Steam wieczorami kto chce i może... Na Friendsach się mamy co niektórzy, to się zgadamy co serwa i w ten sposób powołamy do zycia TEN KLIMAT, który pamietamy...
To jak? Ma ktos tu jaja?
P.S. Zainteresowani wspólnym strzelaniem - piszcie na priva, to wymienimy się też GG, aby sie umawiać na granie.