Wysłany: Wto 30 Lis, 2004 19:58 Prosba o adma na Bydzi
Hmm nie wiem od czego zaczac wiec powiem wprost. Czy moglbym dostac admina na Bydzi ? Prosze o to poniewaz na Sulechow mam baaaaardzo duze problemy z dostaniem sie w weekendy A ostatnio zmienilem server z tego na ktorym dotychczas gralem i mialem ponad rok admina (TP oczywiscie ) na server Sulechow lecz i ty mam problem z dostaniem sie Dlatego jakbyscie byli tak mili i przemysleli moja sprawe to bylbym wdzieczny.
P.S. Niestety raczej w tygodzniu nie mam czasu grac ale weekendy swieta i piatki katuje CSa do oporu
_________________ Gość NIE CHCE MI SIE Z TOBA GADAC BO I TAK NIE MASZ RACJI
LiqS [Usunięty]
Wysłany: Wto 30 Lis, 2004 20:03
Chyba nie wierzysz w pozywtywną odpowiedź, skoro ja nie mam zielonego pojęcia kim jesteś. Dziś widze Cie pierwszy raz.
baro ... nie no trzeba przewertować troszkę forum i tam masz napisane jak prosić o adma ... a co do jego prośby to jestem na TAK ponieważ adminowałem z nim na tym samym serverku i chyba dobrze się sprawował.
Popraw to może rozpatrzą pozytywnie
Powodzenia
_________________ nie ma ludzi postrzelonych ... są tylko źle trafieni
Jedno głośnie odpowiedź brzmi: "przykro nam, ale chyba za bardzo się rzuciłeś na admina". Nie dość ze Cie nie znamy. Nikt Cie nie widział. Pozatym co ma @ do tego, ze nie mozesz sie dostac na sulka. Moze kiedy indziej. Pokaż się, wykarz się a nie odrazu "cap" po adma. Daj sie poznać.