Wysłany: Pią 24 Gru, 2004 22:14 PRZYDALA by sie jakas nowa mapa!!!!!!!
No wiec tak gram tu codziennie i nalogowo bo na sulechowie mam pieknego BANA ale denerwuje mnie kilka zeczy,a mianowicie MAPY >pewnie myslicie sobie boze co ten ***cenzura*** B_S_E znowu chce?
1 >chce poruszyc temat TAKI CIAGLE te same mapy >dust2 dust aztec nuke zygac sie chce ile to mozna razy dziennie grac na tych samych mapach? nie ma dnia zeby ktoras z tych map sie nie pojawila
NP:gracze chca zmiany mapy bo gramy na <militi> no to oczywiscie admin daje vota a co jest do wyboru?
no pewnie!!!!! nuke i dust2
wiec mam taka prozbe moze kazdy zaproponuje jakas mape a potem zrobi sie glosowanie na forum? albo cos takiego wydaje mi sie ze to bedzie dobry pomysl przeciez jest mnustwo fajnych map !! wiec CZEKAM NA ODPOWIC
Zasady co do votów są 3 i każdy @ bydzi ma je znać jak amen w pacierzu.
1. KAŻDA MAPA z mapcyklu musi zostać zagrana przynajmniej 15 minut!
2. Dopiero po 15 minutach można dać vote i TYLKO na nextmap. Jeśli vote przejdzie, trzeba znów grać minimum 15 minut do następnego ewentualnego.
3. Jeśli vote nie przejdzie, nie daje się drugiego i mapa jest grana do końca.
Jak się dowiem, że teraz któryś z @ bydzi nie bedzie tego przestrzegał, to straci ten admin flage na vote.
Widzicie ja zawsze wam kaze 15 min grac komu nie pasuje to wyjdzie ale i tak wroci... bo te 15 minut to czas zeby sie umyc, wyqpac, zjesc cos i napic sie i mozna dalej grac . Sa jeszcze wyjatki ale to jak gramy cpl fire... np jest 3/3 a 10 na spekcie sciaga mape... wtedy daje vota.... i Solid Mikolaj byl a ja bana chcem... pytaj BSE ile ostatnio votebanow dalem... na italce
ale tu nie chodzi o vote tylko o to, ze nowych map nie ma. na tych starych to juz WH niepotrzebny bo i tak kazdy na pamiec zna wszystkie kamp-sajty i strzela przez sciane zanim dobiegnie. a na nowych jak sie nie pozna jeszcze dobrze to jest fajnie bo trzeba miec "orient express" bo nigdy nic nie wiadmo, a poza tym jak juz gdzies pisalem to stare maja jedna wade - to 3 textury na kilku prostokatach... do dzisiejszych mozliwosci (HL2) brakuje im wiele. so poprostu zaproste. moglyby byc jakies maxymalnie pokrecone i nie tylko na AWP bo sie robi nudno (jak na kabulu) ale takie gdzie se mozna z pompki postrzelac albo innych broni krotko dystansowych (m249 )...
pozdro
PS. a voty to i tak zawsze sa na d2 cholery mozna dostac