Chciałbym zgłosić skarge na k0d!ka, bo raszował i obrażał mnie!
Demo obejmuje tylko oczernianie na mnie niestety raszowania nie nagrałem, ale mam w konsoli, proszę H@, a sprawdzenie było to około 16:15 jak go zabiłem, mapa: de_prodigy,
Chciłbym prosić H@, aby odebrali k0d!kowi admina, bo niezasługuje na niego.
Pozdrawiam
A wzamian tego dac tobie Widze ze ostro walczysz...
ciastek sylwestra jeszcze nie ma prawda ? A tu takie jaja ze sie plakac chce ... Pinwin pewnie nagrywa teraz demko kazdemu Adminowi potem skarzy... co by wyeliminowac jakiego , zwolni sie miejsce i Pinwina dobrego porzadnego chopczyka przyjac
Pingwin, kodik powiedział "japa" - tyle zrozumiałem, za to ty mu napisałeś na koniec "morda" a do tego na demie nie słychać co ty mówisz. Tymbardziej nie widać, że on raszował mimo ze o to chodzi w tej skardze. Czekamy na wyjaśnienie Pana kod!ka.
Oglądnołem demko, rasza nie ma, ponad połowy tekstów kodika nie słychac bo taka strzelanina jest, a z tego co słyszałem to nic takiego nie było, jedyna niejasność jaką bym chciał wyjaśnić to fakt tego slaya co tam poszedł, za co był?? bo możliwe , że mi umkło coś
_________________ Life is a sorrow... it's sad, so sad...
ToFik [Usunięty]
Wysłany: Pon 27 Gru, 2004 17:01
Ja tam nie slysze obrazliwych slow, tylko tyle co napisal Solid, a to ze kodik mowi o tym, aby poszedl napisac skarge, to jest normalne u niego on nie lubi sie klucic na serwie, tylko mowi prosto z mostu napisz skarge!! Pingwin co ty mu za dowody przedstawiales, ze go tam zabiles no i co z tego, nie wolno w tej grze zabijac, czy jak, bo nie rozumiem?? Slay poszedl chyba za jakies obrazanie Kodika, ale tez nie wiem dokladnie
slay za obraze : mianowicie wchodze na prodku jako pierszy na resp ct zabijam 1 i gine reszta siedzi i kampi ( w tym pinwin ) i slysze jak gada przez mic : hahahaha jaka lama ahhahaha to slay...
wogle to zaczelo sie od tego ze pinwin dla beki mowil ze ct rashuje pytam kto a ten ze ja i tak na zarty na wesolo a potem mi wmawia ze zrashowalem a jak ci logi udowodnia moj rash ? tym ze mnie zabijasz ..... ja bym prosil o sprawdzenie przez HA ile fragow zrobilem w tym miesiacu ... i na to samo wyjdzie albo ile razy zginelem to tyle razy rashowalem - wedlug ciebie
a jeszcze jakis ty biedny - przyszedl kodik i Cie oczernia az mi sie lezka kreci w oku .. przypomnij sobie swoje teksty
czekam na decyzej z gory i raczej nie mam nic wiecej do powiedzenia .... jedym słowem no comment
a to demko to duzu ukazuje ....... własciwie to slay i odgłosy strzałow
mientus: ja tam nic nie widze, brak nagranego rasza, demo słabej jakości na którym słychać tylko strzały, brak dowodów na rasza, slay wytłumaczony, nie ma sie do czego przyczepić.
kodik nieraszowal bo nigdy nieraszuje przed czasem, a ty sie burkasz niewiadomo o co wiesniaku. Ty zaczales a on ci tylko napisal "japa". Z tego co wiem to ty kiedys go o czity jeszcze posadzałeś, wiec niezdziwilbym sie jakbys teraz wymyslil tego calego rasza.
kodik nieraszowal bo nigdy nieraszuje przed czasem, a ty sie burkasz niewiadomo o co wiesniaku. Ty zaczales a on ci tylko napisal "japa". Z tego co wiem to ty kiedys go o czity jeszcze posadzałeś, wiec niezdziwilbym sie jakbys teraz wymyslil tego calego rasza.
to jest swiadek mzoe byc malo wiarygodny bo znam go osobiscie, jest u mnie w klanie i mozecie pomyslec ze go napiuscilem zeby to napisal... ale moze ktos kto byl wtedy na serwerze sie odezwie.....
Wysłany: Pon 27 Gru, 2004 17:59
njapier to trzeba sie uczysc nagrywac demko....no chyba ze miales takie chaxy, ze nie nagraywa dzwieku ... nic na Kodika nie ma...a tak w sumie to Ty zaczeles to wszystko