Wysłany: Czw 30 Gru, 2004 01:56 ostatnio bardzo popularna prozba
Znowu nie moglem sie powstrzymac bo widze ze ostatnio bardzo popularna jest prozba o admina >hhhhhmmmmmmmmmmmmmm ja wszyscy to i ja
A WIEC TAK
nick>B_S_E
imie>Maciek?
steam id >zbanowane tyle razy ze wiadomo nie musze pisac:)
DLACZEGO robie wioche proszac o admina>? hmmmmmmmmmmmmm
A wiec tak wszyscy mnie znaja nie jestem nowy i gram tu juz tak dlugo < Tu >nie raczej na sulechowie <starych oldboy'aah> JESTEM WULGARny >a raczej mam taka opinie>WYZYWAM GRACZY Od lam i plebow^^>ALE zadziwia mnie to ze admina dostaja ludzie strasznie "nowi" a nie takie stare chamy jak ja ^^nie maja sznas:) mam nadzieje ze nie dostane kary za zasmiecanie forum:) bo cos takiego juz slyszalem:) chyba musze zrobic cos takiego zmienic nick'a tak zeby B_S_E zniknelo bo ten nick ma syfffiasta opinie a wymysle nowy >zaloze nowe konto na forum bede duzo gral i po 2 miesiacach ablo 3 zloze prozbe o admina co wy na to? ^^ i nikt nie bedzie wiedzial ze to ja no chyba ze sprawdza ID ooo ale moge sie z kumplem na konta zamienic i bedzie OK
ToFik [Usunięty]
Wysłany: Czw 30 Gru, 2004 02:00
To cie znajdziemy, po ip , zamienisz sie z kumplem-zszargasz mu opinie!!, Jestem na nie i proponuje ostrzezenie za ton tej prosby
A i wes jak sie da( nie wiem) wyedytuj slowo "prozba" w temacie na poprawna, bo wstyd, zwlaszcza ze to slowo jest tak bardzo popularne ostatnio!!
Więc ja jako admin z sulka i bydzi wypowiem sie tak
zły chłopak nie jest ale na admina to sie niestety nie nadajesz jesteś za nerwowy i czasami nie umiesz się zachowac tak jak powinieneś.
Faktem jest że grasz już bardzo długo na naszych serwerach ale zauważyć należy że jest to fuzja 2 serwerów a ty na jednym z nich masz bana także myśle że to nie przejdzie abyś dostał admina na drugim serwerze.
Więc nie moge napisać inaczej jak NIE ale nie ja tutaj ustalam warunki więc powodzenia.
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was
K@Cz@N [Usunięty]
Wysłany: Czw 30 Gru, 2004 02:34
to oczywiste ze NIE
a co do tego strzezenia to juz zalerzy od HeadAdminow ...
el.GrinGo^ [Usunięty]
Wysłany: Czw 30 Gru, 2004 10:17
stanofcze NIE
29.12.2004 - mapa prodigi - godz. 20:14, dwie linijki textu pana BSE - jeśli kogoś to interesuje to w logi proszę zajżeć n/c
No wiedzialem fajnie ale zawsze warto bylo sobie wioche zrobic wiec musze zrealizowac swoj plan i B_S_E musi zniknac a powstac jakis inny nick do zobaczenia za jakies ja wiem?4 miesiace
[ Dodano: 30 Gru 2004 10:56 ]
AHA i liczy sie tylko kometarz ciastka bo on gra dlugo !!!!!!