H@ prosze zróbcie coś bo serwer nie ładuje tej mapy. Za każdyma razem wywala wszystkich i trzeba się logować ponownie ale na dusta2 a nie na sunny ;/
Wysłany: Sob 08 Sty, 2005 14:48
przerabialiśmy na Sulku wczorej tą mapę i moim zdaniem to żadna rewelacja, mała, kręta, ogólnie zamotana no i oczy bąlą od jaskrawych kol.
2'krotne vote na dodanie jej do mappacka nie przeszło
Osobiście wolałbym widzieć w to miejsce de_vertigo, ale to moje spojżenie na świat map, którego nie narzucam
Mapa naprawde wypas. Ludzie grali bardzo chętnie. Szybko sie zapamietuje co gdzie i jak. Polecam sie wbijac na serw gdy ona jest. Ale prosze ja ciagnąc z www bo tak to są lagi na serwie.
Może i mapa fajna ale... wbiłem dzisiaj na serwer pograliśmy jedną mape i zmiana na sunny... zassałem z serwerka i? I biegałem po mapie samemu A Wcześniej było jakies 10-14 osób na serwku. Dopiero gdy ktoś się dołączył to zvotowaliśmy, ale i tak wszystkich wywiało :D:D Po prostu nikomu niechce się wchodzić na www/zasysać mapy, a i z serwerka trwa to dosyć długo (bodaj 6 minut u mnie). Niemam nic przeciwko tej mapie, ale lepiej jest dawać mniejsze i "szybsze" mapy (Wbrew pozorom na serwku TP też powinna lecieć co 3-4 mapki, jakaś która pozwala się "wyszaleć" .