Wysłany: Nie 09 Sty, 2005 14:15 prośba o admina (jatokor)
- Imię : Jarek
- Nick : jatokor.PL
- Klan (Jeśli posiadasz...) : nie posiadam
- E-Mail : jatokor@poczta.onet.pl
- Gadu-Gadu / Tlen / ICQ : GG : 7931907
- WonID / SteamID / Adres IP : Steam ID: STEAM_0:1:3076274
- ew. Gdzie jeszcze się posiada/posiadało admina i czemu Ci to nie wystarcza/wystarczało... : teoretycznie tu 62.75.163.137:27015
Tak motywowałem prośbę o admina ostatnim razem
Cytat:
- dlaczego na bydzi hmmm dlatego że od kąd liqs mi o niej powiedział to gram na niej dość dużo (czasami jeszcze na sulku ), po nie udolnym początku na serwerze nauczyłem sie regulminu TP i stref i teraz tego przestrzegam. Pisze bo juz liqs chyb anie wytrzymuje jak go zadręczam tą prośbą
no po za tym że podtrzymuje tamto to naprawdę dużo czasu gram na bydzi, przestrzegam regulaminu no miło by było tym razem abyście nie odrzucili prosby
Gość bądź na TAK
Gość jak jesteś na TAK to DANKE
_________________ Gość nie raszuj bo to nie ładnie i czity też możesz wyłączyć
Gość to cziter mam demko !!
Ludzie też sie cieszą kogoś zastrzelą kogos powieszą
Ostatnio zmieniony przez jatokor Nie 09 Sty, 2005 18:41, w całości zmieniany 1 raz
Oczywiście, że jestem na TAK, spoko koleś, dobrze się znim gra, jak ktoś raszuje pisze nie raszuj czy coś takiego, gra w godzinach wieczrnych w dniach powszednich i by się przydał taki ktoś, bo jak ja gram to i on ^^.
Oczywiście, że jestem na TAK, spoko koleś, dobrze się znim gra, jak ktoś raszuje pisze nie raszuj czy coś takiego, gra w godzinach wieczrnych w dniach powszednich i by się przydał taki ktoś, bo jak ja gram to i on ^^.
ee a weekendy nie gram :?: