Mi nie musisz wierzyć, nie dbam o to... Chcesz to se spytaj innych HeadAdminów czy kierowałem się tym co żeśmy podjęli Jak do końca nie wiesz jak jest to domysłów nie siej... W dupie masz co będe telarował... no to sie do mnie nie odzywaj to wymagać od tego od ciebie nie bede Napisałem że jeszcze nie wiadomo, a ty ślepo swoją gadke... I uwarzasz że nie masz problemów ze zrozumieniem
Jakoś ludzie tobie błędy wytykają nie mi więc ja nic nie ***cenzura***... zresztą jak ja mogłem coś ***cenzura*** jak to nie ja prosiłem o admina
Cytat:
Zreszta rozmowa z toba nie ma sensu bo mysisz ze jak masz adma to ci wszystko wolna a tak nie jest.
Pokaż mi jakiś przejaw tej "wolności" mojej, szczególnie wobec ciebie
a) do wklejana rozmów potrzebna jest zgoda obydwu stron
b) było głosowanie, zresztą jak zwykle we wszystkich sprawach i nie uzyskałeś bezwzględnej większośći, dlatego admina nie masz
c) prosze nie pytać adminów, ani h@ co z ich sprawą, jak nie ma wyników to znaczy , ze debata trwa, nikt sie tu nie owala
to tyle
oczywiście temat clozet, bo zaraz sie gromy posypią.
_________________ Life is a sorrow... it's sad, so sad...