haha najpierw zrobi pozniej przeprasza ... a nie pomyslales o tym zeby sie pochamowac wlasnie w tamtej sytuacji ... ja proponuje tobie zebys zajrzal do configa i wycial pewne 2 linijki
bind "y" "say"
bind "u" "say_team"
moze wtedy bedziesz opanowany
_________________ nie ma ludzi postrzelonych ... są tylko źle trafieni
sokol nie dawałbym tematu na forum gdybyś przestał wyzywać wtedy, gdy koleś przestał raszować (a zrobił to 2 razy - wytłumaczyłem że TP i przestał <nawet miło się z nim gadało ) Ale ty jechałeś po nim dalej i dalej... n/c
Chociaż... niewiem ja dałbym mu szanse (chociaż jestem mhm... tutaj "nikim" ) - obiecał poprawe to czemu nie? O ile mówi prawde, że to jego pierwszy i ostatni wybryk...
m4arsik chyba tak zrobie ;D
no cuz to dobra nauczka i juz ponioslem kare , napewno 2 raz tego błedu nie popałnie
pozdrawiam
_________________ K@R@C PLEBS cu @ hell
LiqS [Usunięty]
Wysłany: Czw 13 Sty, 2005 22:35
sokol ludzie tutaj za mniejsze wybryki byli zbanowani dłużej od ciebie... Masz kare przez niecały dzień, widać że ci zależy ale jakbyśmy cie odbanowali to bylibysmy niewporządku wobec innych... zgłoś sie za jakiś czas, wtedy rozważymy to czy cie odbanować... na dzień dzisiejszy bana nie zdejmiemy... i musisz to zrozumieć ;/
naważyłes sobie piwa to musisz je teraz wypić... no niekoniecznie jak bardzo nie chcesz to ja moge