Prośba...
Zwracam się z prośbą o zniesienie mi BANA pernamenta, którego otrzymałem tylko za to że grałem pod nickiem "Szamil Basajew (Gronek)"...Na prośbę admina podczas gry abym zmienił nicka zapytałem dlaczego? Admin na to że nie chce na serwerze morderców dzieci. (sprawa Biesłany) Chociaż do dziś nie wiadomo kto za tym stoi a osobę Szamila Basajewa podały kłamliwe służby rosyjskie to przyznałem rację admimowi i zmieniłem nicka na "Asłan Maschadow (Gronek)"( legalnie wybrany w demokratycznych wyborach czeczeński prezydent ) po czym otrzymałem BANA i to pernamenta
Nie wiem czy admin miał zły dzień czy co ale myślę że trochę przesadził bo nickiem moim chciałem zrówcić uwagę graczy na problem Czeczenii (pod zaborami Polacy walczący o niepodległość też byli nazywani terrorystami )
Dzięki za rozpatrzenie mojej prośby
Z poważaniem Wojciech Gromkowski
_________________ Gronek
Raffik [Usunięty]
Wysłany: Pią 21 Sty, 2005 19:47
ja znam gronka i jest on czlowiekiem porzadnym.
na pewno nie mial nic zlego na celu.
[tu byl blednie przeze mnie napisany tekst - sory]
z mojej strony prosze o odbanowanie go.
Ostatnio zmieniony przez Raffik Sob 22 Sty, 2005 01:17, w całości zmieniany 1 raz
to jest serwer do grania i relaksu, problem Czeczenii nie jest nam do szczęścia potrzebny podczas gry , a i sam nick wywołuje reakcje odwrotne do zamierzonych, prosze nie wnosić polityki na serw.
sprawa poszła do rozpatrzenia, decyzja wkrótce.
_________________ Life is a sorrow... it's sad, so sad...
Gepardzik [Usunięty]
Wysłany: Sob 22 Sty, 2005 01:15
jak patt powiedział, serw jest miejscem zabawy i rozrywki a nie miejscem rozstrzygania sporów politycznych czy zwracania komuś uwagi na jakąś sprawę polityczną tym bardziej budzącą kontrowersje
pozatym nick powinienen reprezentować gracza a nie byc imieniem i nazwiskiem kogokolwiek poza swoim wlasnym
Gronek to spoko kolo...Dobrze gra,uczy sie dobrze,kocha swoja kobiete i alkohol.....hehehe...nigdy nie odmowi pomocy i...Jezeli to cos da to prosze razem z nim o przebaczenie...Z powzaniem ParaMedic
Ja goscia tez kojarze, mysle ze nie bylo z nim zadnych problemow, polityki nie mieszajmy do tego, mieli niektórzy gorsze nicki i nie dostawali bana .
Prosba odemnie : odbanowac go,
zawsze to jakis leb do odstrzelenia