daje demko ktore nagralem zaluje bo wszystkiego nie uchwicilem ale liqs moglbys logi sprawdzic co dzes o tobie mowil. Ponnado to nie jest juz 1 raz gdy z ich slow takie teksty padaja. Jak zaczeli obrazac graczy (w tym mnie) to odrazu na servie powstal txt taki jak = o nie znowu dzes zaczyna. Prosilbym o bana dla nich poniewaz ich zachowanie w pelni zasluguje na pernamenta. Malo zdazylem zgrac ale prosilbym o odwalnaie sie do logow servera mapa de_kabul godzina okolo 15-15.30
hmm obejrzałem demo i nic ciekawego tam nie wylookałem ... pozatym że podobno ty mu po rodzicach pojechałeś ... to że koleś jest upierdliwy to chyba każdy wie ... ale bez logow to chyba nic tam ciekawego nie ma
btw. przeciez był admin na serku ... czemu nie zareagował ... czyżby bubel prosił o admina żeby mieć aby mieć
_________________ nie ma ludzi postrzelonych ... są tylko źle trafieni
wiem ale na servie byl bubel wiec proponuje jeszzcze jego sie zapytac jesli uwazasz cos jest nie tak ... pozatym na logach beda ciekawe tkesty dotyczace Liqs
heh a co za różnica jakimi słowami lookać do logów i ban
_________________ Gość nie raszuj bo to nie ładnie i czity też możesz wyłączyć
Gość to cziter mam demko !!
Ludzie też sie cieszą kogoś zastrzelą kogos powieszą