Wysłany: Pon 24 Sty, 2005 19:27 BAN NA DWOCH SERWACH!
Witam, bardzo mnie dziwi czemu dostalem bana na obydwu serwach? Prosze adminow o nie wyjezdzanie z textami ze sie brzydko odzywalem itp. zawsze tylko mnie widza, inni klna itp i admin tylko mowi: "Troche kultury panowei" Ej no sory, z gory przepraszam za to co zrobilem ( nie do konca wiem co ), moje dwa ulubione serwery i nagle ban Chyba juz wiem o co chodzi, zle odezwalem sie do admina Tofika, ale jak juz wspomnialem wyzej... Przepraszam cie Tofik ze tak powiedzialem, obiecuje juz nie bede, zdarzylo mi sie bo sie zdenerwowalem . Naprawde sory... prosze o zdjecie bana ....
Nie dziw się, że ***** (sam napisałem ) nie dostaniesz bana, bo za to ***** trzeba za takie hamstwo i ploty, czy ktoś plotkuje za twoimi plecami (jeśli jest taka osoba to sniech się przyzna ) jak mówisz na liqs to tak jest nie ma wybacz, perm to perm
No dobra jak juz wspomnialem zdenerwowalem sie, jestem nerwowy ale gdybym sie uparl to bym tutaj na forum chyba z 20 stron zapisal i wklejal jak ktos klnie. Co wy admini sie uwzieliscie na mnie, ja nie wiem ciagle AdAMoS i AdAMoS. Jak juz mowilem admini tylko ostrzegaja innych albo kick a ja kicka bardzo zadko dostaje. Naprawde nie chcialem No dajcie mi jeszce jedna szanse ( tego bana tofika to nie pamietam ale luz ) ... moze byscie popatrzyli na innych a nie tylko na jedna osobe? Proszę Lubie tutaj grac, spoko ludzie i atmosferka
Jakbys jeszcze nie wiedzial, to ja adminem juz nie jestem tutaj Ale, ze grywam tutaj i niestety mimo poszukiwan nie znalazlem narazie lepszego serwa, gram i bede sobie gral pod innymi nikami, i tym bede pomagal adminom, jesli ich nie ma mowiac co sie dzieje na serwie i jak kto sie zachowuje. Jesli nie ma admina to Ty zachowujesz sie beznadziejnie, klniesz jak szewc, Czita wyciagnal logi z 30 min i patrz ile tam bylo, nie mowiac juz o tym jak nadajesz przez majka A czy ja sie do Ciebie doczepialem wczoraj?? Niewiadomo z jakiego powodu wyzwales lasera, ani do ciebie nie pisalem ani nie mowilem. n/c
A, ja Ci nie przebaczam, mysle ze powinienes ponies konsekwencje swojego zachowania, przynajmniej na jakis czas, ale to juz sprawa administratorow serwera co z Toba zrobic
Pozdrawiam