Dzisiaj (27 stycznia 2005) o godzinie 17 na mapie cs_assault_upc gracz vltR zaczał jechac na admina tekstami "admin lamo zmien mape albo chodz do ct" napisal to pare razy a nastepnie admin dal mu kicka. Potem wszedł na nicku "vltR | ADMIN NOOB NIEUMIE BANOWAC". Zaczal pisac "admin lama admin noob" lub "chce was powqr****" i tego typu teksty.
Na serwie byl jeszcze tiop i nowik, wiec jesli cos mi umknelo to dodajcie od siebie Z tego co wiem to nowik zrobil screeny ( ja tez ale niemam gdzie tego wrzucic ).
widze ze dzielnie pracujesz sidney ,juz chcialem pisac patrze a tu jest... troche nie w tym dziale ale spoko... raczej nic Ci nie umknęlo koles dostal kilkanascie kikow zanim odpuscil sobie
Tak jak wspomniał Sydney vltR pisał takie teksty oraz jeszcze coś w stylu "hehe co za ***cenzura*** z tych adminow nawet bana dac nie moga" , "i co mi z tego perma i tak pingi sa tutaj wysokie" itp. ale to już można wyciągnąć z logów serwera.
A tutaj dwa screeny