- Grzegorz
- greg
- DivisiON
- rudics@op.pl
- 3596277
- 14
- STEAM_0:0:5397257
- nie posiadałem admina
Prosze o admina ponieważ trudno jest bez serwera umówić jakiegoś spara, mój klan zaniedługo będzie grał w CB więc przydało by sie porobić treningi a po za tym w CB bez serwera to troche lipa
Prosze o pozytywne rozpatrzenie mej proźby, dziękuje i pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez rudu13 Czw 03 Lut, 2005 11:46, w całości zmieniany 1 raz
nooo to bedzie ciekawe czy sobie poradzi z amx_menu lub czym innym, bo chyba mieli wpraowadzic adminmoda. Jak ktos powie zeby zaladowal cg.cfg to bedzie lol.
Ale moze sie nauczy. Lecz jest pyranie...czy nie za krotko go "znamy"
Hmm chociaż wiesz... czasem On i jego 'koledzy' timplejerzy troszq syfu robią na serq /Nie raszuj! - Czemu ? Przecież niema admina!/ ;ff A i wyzywać potrafią jak im się zwróci uwage. Ja tam niemam żadnego 'wpływu' na decyzje ale gdy grałby tam rudu & team : to może dajcie inną nazwe serwera do CW? Tak żeby nierobił negatywnej opini o pozostałych dwóch
/Taki plugin ; wchodzi rudu ze sq to serwer zmienia nazwe i wyświetla się napis 'za szkody moralne nieodpowiadamy'
nooo to bedzie ciekawe czy sobie poradzi z amx_menu lub czym innym, bo chyba mieli wpraowadzic adminmoda. Jak ktos powie zeby zaladowal cg.cfg to bedzie lol
K@CZ@N chodziło ci cb.cfg
?? jeśli tak to wiem co to jest więc sie nie martw
[ Dodano: Czw 03 Lut, 2005 13:44 ]
K@Cz@N napisał/a:
Ale moze sie nauczy. Lecz jest pyranie...czy nie za krotko go "znamy"
przecież ja tu gram od czasów oldboyów.......
_________________ OD DZISIAJ ZMIENIAM ZACHOWANIE
głownie przez mikrofon nie będę nawijał jak ta katarynka
Na publiku byłbym na NIE ale co do klanówek to sie nie wypowiadam , ale nie wróże ci żebyś dostał rudolf bo z tego co się orientuje to pierszeństwo mają klany adminów.
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was