Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 12:12 Xfire... dla adminów?!
Hm... wczoraj zainstalowałem sobie taki programik (www). Jest to bardzo prosty, "multigaming'owy" komunikator. I pomyślałem (wiem, dziwne nie!? ) Żeby admini mieli również ten program (albo jeśli mają - podali namiary). "Dlaczemu" zapytacie? Dlatemu :
-Program działa stabilnie, i nie wpływa na ilość fps (nie to co np. gg),
-Można łączyć się z serwerem bezpośrednio z programu,
-Można rozmawiać za pomocą programu bez wychodzenia do Window$a.
Do czego zmierzam? Wydaje mi się, że taki programik byłby pomocny przy administracji serwerem. Powiedzmy gracz X wyzywa, raszuje _i_co_tam_jeszcze_chcecie_. Xfire odpalamy już w grze (scroll lock + x [można ustawić własne]) I Wołamy admina. Jeśli ten może - wchodzi i robi porządek. Jest to szybszy, i pewniejszy sposób niż np. gg (nie każdy chce ujawnić swój nr gg [i wcale mu się nie dziwie - tez mam forum ])
Wysłany: Sob 12 Lut, 2005 23:26 Re: Xfire... dla adminów?!
nappy napisał/a:
Hm... wczoraj zainstalowałem sobie taki programik (www). Jest to bardzo prosty, "multigaming'owy" komunikator. I pomyślałem (wiem, dziwne nie!? ) Żeby admini mieli również ten program (albo jeśli mają - podali namiary). "Dlaczemu" zapytacie? Dlatemu :
-Program działa stabilnie, i nie wpływa na ilość fps (nie to co np. gg),
-Można łączyć się z serwerem bezpośrednio z programu,
-Można rozmawiać za pomocą programu bez wychodzenia do Window$a.
Do czego zmierzam? Wydaje mi się, że taki programik byłby pomocny przy administracji serwerem. Powiedzmy gracz X wyzywa, raszuje _i_co_tam_jeszcze_chcecie_. Xfire odpalamy już w grze (scroll lock + x [można ustawić własne]) I Wołamy admina. Jeśli ten może - wchodzi i robi porządek. Jest to szybszy, i pewniejszy sposób niż np. gg (nie każdy chce ujawnić swój nr gg [i wcale mu się nie dziwie - tez mam forum ])
'czo fy na to' ?
ok slicznie ladnie pieknie ale czemu tylko dla amdminow inni sa pomojani jak zawsze
po 2 nie nabijacie postow
_________________ Gość Przeczytaj poniższy regulamin
Gość Po 1 To ja jestem mastą cs'a
Gość Po 2 To jak nie jestem to lookaj ptk1
Gość Po 3 Uwazaj jestem za toba i trzymam nóz
Gość Po 4 Jak juz przeczytales ten regulamin to wróc do ptk 1
_________________ Gość nie raszuj bo to nie ładnie i czity też możesz wyłączyć
Gość to cziter mam demko !!
Ludzie też sie cieszą kogoś zastrzelą kogos powieszą