dobra ja napisze ze jestem ...... (fanfary ) na ......... (probleby z mikrofonem)........raz dwa trzy próba mikrofonu, no dobrze zatem jestem na .......... n ........ (trzaski) ...... ej co jest, dobra to teraz szybko póki działa, jestem na tak chociaz ma czasami problemy z przeklinaniem, ale mam nadzieje ze jak poczuje sie kims wazniejszym to bedzie dobrze, a tak po za tym jednym to przeztrzega regulaminu. Tylko czemu wszyscy piszą że nie ma adminów, Teraz Bubel gra prawie cały dzień więc admin jest. Nie lepiej wam robic kopiuj wklej bo wszystkie prosby podobne ;/ Starajcie sie moze je jakos senownie umotywować że Ci na tym zależy itp. itd.
na nie nawet nie wiem kim ty jesteś może masz inny nik ;/ widze cię tylko na forum i dwie /trzecie twoich postów są próbą zaczepiania innych i powodowanie konfliktów.
Moim zdaniem szukamy takich ludzi jak np.Nowik który sie sprawdził w 100%
życze powodzenia ale mój głos narazie na NIE.
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was
na nie nawet nie wiem kim ty jesteś może masz inny nik ;/ widze cię tylko na forum i dwie /trzecie twoich postów są próbą zaczepiania innych i powodowanie konfliktów.
nappy napisał/a:
ciasteczkowy napisał/a:
nie, powód - j/w
add 1.
ciastek jak mnie nie widziales na servie to chyba nie ogarniasz co sie dzieje na servie gralismy razem bardzo duzo razy .... inny nick no czasem ERROR666 no i z tagiem [TCA] . jesli myslisz ze chce zaczepiac ludzi to sie mylisz ja tylko swoje opinie wyrazam
add 2 . nappy kiedy ostani raz na bydzi grales gram od poltora miecha na servie codzienie ( poza ostanim tygodnie) i jakos ani razu cie nie widzialem chyba zecaly czas grasz pod fake
_________________ Gość Przeczytaj poniższy regulamin
Gość Po 1 To ja jestem mastą cs'a
Gość Po 2 To jak nie jestem to lookaj ptk1
Gość Po 3 Uwazaj jestem za toba i trzymam nóz
Gość Po 4 Jak juz przeczytales ten regulamin to wróc do ptk 1
Nie kłucić się. KoLeS nie odpowiadaj. Czekamy na resztę opinii.
to po pierwsze ,i to jest też powód dlaczego jestem na nie składasz prośbę i to wszystko z twojej strony dalej już wypowiadają się gracze jedni na tak dródzy na nie a ty w tym akurat wypadku nie komentujesz tego co inni piszą.
Jeśli z Tobą grałem to ok ale widocznie nie byłeś jakąś wyróżniającą sie osobą na którą bym musiał specjalnie zwrócić uwage.
Nie jestem wstanie ogarnąć wszystkiego gram już troche czasu w cs i znam naprawde wielu graczy w całej polsce na samym gg mam ponad 200 osób z samego cs ,ale Ciebie poprostu nie zauważyłem, no nic moja wina ,ale za to zauważyłem twoje udzielanie się na forum i moja opinia jest poprostu negatywna (narazie) Nie znam cie i może jesteś inny niż mi się wydaje
Ale narazie jestem na NIE i mam nadzieje że się to zmieni . Pozdrawiam
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was