Wysłany: Pon 21 Lut, 2005 13:47 Propozycja zmiana nazwy
Witam mam taki pomysł, żeby zmienić nazwe zamiast bydzi ][ Clanwars to np. xxx ][ CW, żeby każdy serwer miał inną nazwe, co wy o tym myslicie? Of kors nazwe taka: CS Fusion :: xxx ][ CW by telsten.com
_________________ Gość nie raszuj bo to nie ładnie i czity też możesz wyłączyć
Gość to cziter mam demko !!
Ludzie też sie cieszą kogoś zastrzelą kogos powieszą
bezsensowne nabijanie postow omg jak ci cos nie pasi w nazwie serva to zrob sobie jakis serv na lanie i daj tam nazwe jaka chcesz i nawet bedziesz mial H@
dostal admina i juz bedzie rewolucje robil
JESTEM TOTAL NA NIE
_________________ Gość Przeczytaj poniższy regulamin
Gość Po 1 To ja jestem mastą cs'a
Gość Po 2 To jak nie jestem to lookaj ptk1
Gość Po 3 Uwazaj jestem za toba i trzymam nóz
Gość Po 4 Jak juz przeczytales ten regulamin to wróc do ptk 1
Koles skoncz z takimi komentarzami. Juz Ci w jednym topicu odpowiedziałem co mysle o twoich odpowiedziach. A post nabiles Ty odpowiadajac dwa razy na ten sam temat. Wyluzuj! TO JEST PROPOZYCJA NIE ROZKAZ ANI SZANTARZ 0_o.
Koles skoncz z takimi komentarzami. Juz Ci w jednym topicu odpowiedziałem co mysle o twoich odpowiedziach. A post nabiles Ty odpowiadajac dwa razy na ten sam temat. Wyluzuj! TO JEST PROPOZYCJA NIE ROZKAZ ANI SZANTARZ 0_o.
solid zagadaj na gg cos ci pokaze dlaczego tak zareagwoalem
ToFik [Usunięty]
Wysłany: Pon 21 Lut, 2005 20:25
KoLeS napisał/a:
dostal admina i juz bedzie rewolucje robil
JUz Ci wygarnelismy z Ciastkiem Twoje ironiczne i bezsensowne posty, jak byla Twoja prosba o adma, nagle sie uspokoiles Ale widze, ze jek Ty dostales adma, to teraz znowu zaczynasz swoje cwaniactwo.......
JUz Ci wygarnelismy z Ciastkiem Twoje ironiczne i bezsensowne posty, jak byla Twoja prosba o adma, nagle sie uspokoiles Ale widze, ze jek Ty dostales adma, to teraz znowu zaczynasz swoje cwaniactwo.......
omg n/c a powiedz ze tak nie jest zobacz ledwo co admina dostal a juz by zmienial all na froum i na servach co todego co psialiscie to opdisalem ze to wyrazanie mojej opni jakbym chcial cos nie tak powiedziec to wierz mi ze by lo by to co slowa dodana cenzura
Moze piNwin^ cały casz uważał, że lepiej będzie zmienić nazwę tylko, że wiedział, że jak nie ma adma na tym servie to jego zdanie jest troche "mniej ważne" ...
_________________ Zawsze ktoś pobiegnie w prawo...