NAPPY jezeli ktos mowi cos przez mica to nie ma tego w logach ani nigdzie chyba ze na demku, natomiast co do saya to owszem jest to w logach ale Neb podobno wyzywal przez mica wiec z logow wyciagnac sie nie da
NAPPY jezeli ktos mowi cos przez mica to nie ma tego w logach ani nigdzie chyba ze na demku, natomiast co do saya to owszem jest to w logach ale Neb podobno wyzywal przez mica wiec z logow wyciagnac sie nie da
Wiem, że mica niema w logach Myślałem, że wyzywał go w say'u
Jak mozna robic afere o to ze ktos powiedzial do kogos ze ma nieźle nasrane we łbie o_O i to jeszcze po tym jak mufin oskarzal neba o jakis niby rasz. Weź o jakis duperel skarge skladasz. Neb sie wkurzyl ze go o rasz osadzasz nieslusznie i se tak powiedzial, a chyba niejestes dzieckiem zeby o taki tekst płakać.
Ehh dobra kryci sie nie bede klamac tez ale sluchaj...
Po pierwsze z ta akcja ze niby raszowalem... gram se wychodze z trupy a tu nagle 2 banie w czache Oo ja na to co jest ? a ty do mnie ze raszuje ja ci mowie ze to nie rasz bo znam strefy wkoncu mam tu adma... a ty cos tam dalej sie przybuzasz... potem T dostawalo wiec sie przenioslem... i cos tam znowuz zaczoles podajrze akire oskarzac ze raszowal chociaz tego nie robil i ty dalej swoje wiec ja powiedzalme przez mica " ale ten mufin ma chyba nasrane" i nie bylo tam zadnego innego przeklenistwa itp.
Wiec jesli cie to usatysfakcjonuje to sory za to....
skoro juz naruszylismy ten problem: czemu mi amxmodmenu (w cfg: bind l amxmodmenu) po jakiejs sekundzie wylacza sie jesli nie nacisne cyferki?? przeszkadza mi to bardzo